BluJay en NMB breiden supply chain oplossingen uit met BluJay Gateway voor D365

Gecertificeerde module is beschikbaar op Microsoft AppSource en biedt een integratie met BluJay’s oplossingen op het gebied van Enterprise-class Parcel, TMS en compliance

| BluJay | 2 min | 29 juni 2020 17:23
BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, kondigt uitgebreide mogelijkheden aan voor Microsoft Dynamics gebruikers met een off-the-shelf integratie via de nieuwe BluJay Gateway voor D365. De oplossing, ontworpen in samenwerking met NMB Solutions, is speciaal bedoeld voor D365-gebruikers en biedt een veilige, real-time en eenvoudig te beheren integratie met BluJay’s Transport Management, Parcel, Forwarding en Compliance oplossingen.

BluJay Gateway voor D365 helpt bedrijven die Microsoft D365 gebruiken voor finance en operations toepassingen om fricties uit hun supply chain te verwijderen. De voordelen van de integratie met BluJay’s aanbod:
  • Transportation Management for Shippers: De mogelijkheid om alle transportmodaliteiten in één systeem te beheren en de controle over het gehele transportproces te centraliseren
  • Transportation Management for Forwarders: Een schaalbaar platform dat zich aanpast en meegroeit met het bedrijf van de gebruiker. Versterkt met een betere klantenservice en flexibiliteit om in te spelen op veranderende eisen.
  • Parcel: Een enterprise-class verzendoplossing die bedrijven in staat stelt slimmer te verpakken en te verzenden, waardoor tijd en kosten per pakket gereduceerd worden met behulp van verzend- en compliancebeheer.
  • Compliance: Snelle en eenvoudige implementatie met webgebaseerde integratie voor het beheer van exportconformiteitsrisico’s voor handelspartners, transacties en andere relaties met derden.

“Met deze nieuwe oplossing maken BluJay en NMB Solutions het voor D365-gebruikers mogelijk om wereldwijd logistieke en supply chain-kosten te besparen en de klanttevredenheid te vergroten”, aldus Chris Timmer, Chief Revenue Officer bij BluJay Solutions. “Klanten profiteren van een verhoogde productiviteit en lagere kosten met deze, door Microsoft gecertificeerde, integratie.”

BluJay Gateway voor D365 is een Microsoft Certified Dynamics 365 Finance and Operations module die beschikbaar is via Microsoft AppSource. NMB is Microsoft Gold Partner en een strategische partner van BluJay Solutions.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over BluJay

BluJay Solutions levert supply chain-software en -diensten aan ‘s werelds meest vooruitstrevende retailers, distributeurs, expediteurs, fabrikanten en logistieke dienstverleners. Het BluJay Global Trade Network transformeert supply chain-logistiek en maakt het mogelijk voor klanten om de krachten te bundelen met ruim 40.000 internationale partners die verbonden zijn aan het netwerk. Met BluJay kunnen organisaties snellere handel bedrijven, hun supply chain-waarde inzetten om concurrentievoordeel te behalen en vooruit te kijken om hun toekomst in de wereldwijde economie te versterken.
Meer over BluJay

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.