KnowBe4 sluit nieuw partnerschap met Behaav

| KnowBe4 | 2 min | 30 juni 2020 12:12
Copyright: Charles Deluvio op Unsplash
KnowBe4, leverancier van ’s werelds meest uitgebreide platform voor security awareness en phishing-simulaties, breidt zijn wereldwijde partnernetwerk uit met Behaav, dat bedrijven ondersteunt bij het creëren van security awareness en het verminderen van risicovol gedrag. Het KnowBe4 partnerprogramma ondersteunt een wereldwijd netwerk van resellers, VAR’s, MSP’s en MSSP’s. KnowBe4 ondersteunt hierin met pre-, post-sales en technisch ondersteuning.

“Security awareness is een van de domeinen binnen informatiebeveiliging die maar lastig onder controle te brengen is”, zegt Melvin Broersma, Managing Partner van Behaav. “Dat komt vooral omdat bedrijven nog niet bereid zijn om te kiezen voor een structurele aanpak. CISO’s doen het er vaak bij of ze hopen dat andere security-projecten een positieve uitwerking op de awareness hebben. Daarnaast wordt er veelal gekeken naar de aantallen medewerkers die een security awareness-training hebben gevolgd. Allemaal mooie initiatieven, maar weinig effectief. Security awareness creëren is natuurlijk goed, maar ervoor zorgen dat gebruikers het daadwerkelijk tijdens hun werk gaan toepassen ofwel veilig gedrag gaan vertonen, dat is waar het echt om gaat.”

Jeffrey de Graaf, Managing Director EMEA van KnowBe4: “Security awareness en veilig gedrag gaan hand in hand. Dat maakt de samenwerking met Behaav, dat zich juist in deze twee zaken specialiseert, interessant. Om het risicovolle gedrag van medewerkers te beperken maakt Behaav gebruik van de Resilience Workforce-methode die zij zelf ontwikkelden en bestaat uit vier stappen: Assess, Educate, Direct en Sustain. Die aanpak past goed bij de werkwijze van KnowBe4 en de manier waarop wij trainen.” 

Rudy Spinola, Managing Partner van Behaav: “Veel bedrijven maken uitstapjes naar andere security-domeinen, maar KnowBe4 en Behaav zijn volledig gericht op security awareness en veilig gedrag. Door onze samenwerking kunnen we nog sneller resultaat boeken bij onze klanten en zelfs garanties geven voor positieve gedragsverandering.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over KnowBe4

KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.