Virtuele Workfront Leap over Work Management trekt meer dan 10.000 deelnemers

Workfront maakt de balans op van de Leap 2020 Conferentie

| Workfront | 3 min | 30 juni 2020 12:23
Gewaardeerd
Afbeelding: Alex Shootman, Workfront CEO werkt thuis | Copyright: Workfront
  • ´Grootste wereldwijde Enterprise Work Management-bijeenkomst ooit´
  • Meer dan 10.000 zakelijke leidinggevenden namen deel op 24 en 25 juni 2020
  • Virtuele conferentie wegens corona was een geluk bij een ongeluk
Workfront, het work management platform voor ondernemingen, heeft zijn jaarlijkse Leap-conferentie virtueel moeten organiseren wegens de corona-pandemie. Menselijk contact werd daardoor anders, maar er waren ook voordelen. Zo konden meer dan 10.000 zakelijke leidinggevenden deelnemen en ontstonden er onverwachte contacten doordat deelnemers en sprekers elkaar virtueel eenvoudig en gericht konden benaderen.

Veel is het allemaal digitaal vastgelegd en dat is nu vrijelijk beschikbaar:

Partner of the Year & Lion Awards

Workfront kondigde op Leap ook de winnaars aan van zijn jaarlijkse Partners of the Year Awards en Lion Awards, voor mensen en merken die door middel van work management hun onderneming daadwerkelijk hebben omgevormd tot een nieuw bedrijf. Winnaars waren BT, The Home Depot, PwC, Thermo Fisher Scientific, Sage, Sky Betting & Gaming, SSE, Synchrony en T-Mobile. Meer informatie biedt workfront.com/lion-awards.

X Workfront --> work management

 ”We willen dat de Leap-conferentie geen Workfront-, maar een work management-evenement is. Dit jaar zijn we daar beter dan ooit in geslaagd. Dat we virtueel moesten gaan, heeft Leap toegankelijker gemaakt en maakte het eenvoudiger breder te gaan dan Workfront zelf en om work management daadwerkelijk centraal te plaatsen. Een geluk bij een ongeluk”, zegt Workfront CEO Alex Shootman.

“Als disruptie een jaartal heeft, dan is dat 2020 en omgaan met ontwrichting is nu juist een van de sterke punten van work management. Het op de juiste manier verbinden van mensen, middelen, kennis en systemen zet een hefboom op het kenniswerk en geeft het de leidende rol. Precies wat nodig is in deze verstoorde marktomstandigheden.”

Leap 2020 werd mede mogelijk gemaakt door financiële en inhoudelijke bijdragen van de sponsors:

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Workfront

Workfront is de leverancier van het eerste work management-platform in het digitale tijdperk, dat medewerkers doet opbloeien en bedrijven laat floreren. Workfront is er voor de mensen in organisaties en verbindt medewerkersgroepen naadloos met elkaar, terwijl het eenvoudig integreert met bestaande toepassingen en systemen. De mogelijkheid om kritieke succesfactoren te volgen, meten en analyseren, zorgt ervoor dat iedereen dezelfde, heldere doelen dient.
Meer over Workfront

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.