Zebra Technologies introduceert vijf robuuste mobiele computers om de productiviteit van medewerkers te verhogen

Retailers, transport- en logistieke bedrijven profiteren van de nieuwe speciaal gebouwde Android™ 10-apparaten

| Zebra | 3 min | 30 juni 2020 13:46
Copyright: Zebra
Zebra Technologies Corporation, een innovator met oplossingen die bedrijven in staat stelt een prestatievoordeel te behalen, kondigt vandaag de eerste enterprise-klasse mobiele computers aan die draaien op het Android™ 10-besturingssysteem (OS): de TC21 / TC26, TC52x / TC57x en MC3300x. Met geïntegreerde scanning en unieke softwaremogelijkheden mogelijk gemaakt door Mobility DNA, zijn de vijf nieuwe apparaten ontworpen voor retail, transport en logistiek (T&L), mobiliteit in het veld en magazijnomgevingen om de productiviteit en effectiviteit van medewerkers te verbeteren.

"Deze vijf nieuwe producten die op het nieuwste Android 10-besturingssysteem zijn gebouwd, breiden het Android-leiderschap van Zebra uit tot het grootste portfolio in de branche en bieden bedrijven beveiliging op lange termijn," aldus Casper Zweers, regiodirecteur Benelux bij Zebra Technologies. "In de opbouwfase na de COVID-19-pandemie moeten retailers, T&L en buitendienstverleners hun activiteiten aanpassen met de meest moderne mobiele oplossingen om klantenservice en veiligheid te verbeteren."

Zebra's TC21/TC26 mobiele computers bieden de juiste duurzaamheid, zakelijke functies en accessoires van enterprise-klasse om de productiviteit te verhogen tegen een aantrekkelijke prijs. Met de meest uitgebreide en krachtige set softwaretools in de branche zijn deze apparaten ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB), retailers en buitendienstverleners. Bedrijven kunnen bestaande Android-applicaties op deze apparaten ook gemakkelijk hergebruiken samen met Zebra-tablets en voertuig-gemonteerde oplossingen dankzij een gemeenschappelijk architectuurplatform.

  image
image  
De TC21 boven en de TC26 onder

Zebra's volgende generatie TC52x/TC57x mobiele computers beschikken over een van de snelste processoren, samen met een zeer helder beeldscherm voor een betere leesbaarheid van tekst en video. Deze nieuwe generatie is gebaseerd op de toonaangevende TC52 / TC57-touchcomputers die meer dan twee miljoen keer verkocht zijn. Deze apparaten zullen bedrijven helpen te voldoen aan de snel veranderende eisen van de detailhandel, waaronder Buy Online and Pickup in Store (BOPIS). Daarnaast zullen zij ook hulp bieden in de bezorg-, post-, T&L- en gezondheidszorgsector. Sterker nog, later dit jaar zullen er van de TC21/TC26 en TC52x versies met speciale plastics voor medische omgevingen beschikbaar zijn voor verpleegkundigen, artsen en eerstehulpverleners.
  image
image  
De TC52x boven en de TC57x onder

De MC3300x mobiele computer is licht in gewicht en verkrijgbaar in vier vormfactoren met drie toetsenbordopties. Dit biedt de flexibiliteit die nodig is voor situaties in distributiecentra, magazijnen en productieprocessen met 35% extra batterijcapaciteit. De MC300x, heeft ook een verbeterde duurzaamheid, waaronder een valcapaciteit van 1,8 meter en verbeterde WiFi-connectiviteit, waardoor de productiviteit van de werknemer verder toeneemt.

Alle producten bevatten Zebra’s Mobility DNA-suite met toepassingen voor eindgebruikers, ontwikkeltools en hulpprogramma's die Android transformeren tot een bedrijfsklaar besturingssysteem. De LifeGuard™ voor Android software-beveiligingsoplossing zorgt voor toegang tot voorspelbare beveiligings-/patchupdates gedurende een langere periode, en Zebra OneCare®-services bieden operationele continuïteit voor de dagelijkse eisen van bedrijven. Deze unieke Zebra-mogelijkheden maximaliseren de klantvoordelen door het beheer te vereenvoudigen, de beveiliging te versterken en de training en adoptietijd te verkorten.

Deze nieuwe mobiele computers draaien op de nieuwste platformarchitectuur van Zebra en maken de onlangs aangekondigde Zebra MotionWorks® Proximity-oplossing mogelijk, die de veiligheid van werknemers helpt beschermen en hun productiviteit in werkomgevingen verhoogt. image  
De MC3300x

Belangrijkste punten:
  • Zebra introduceert vijf nieuwe robuuste mobiele computers op basis van het nieuwste Android 10-besturingssysteem, die zakelijke mobiliteitsoplossingen bieden om aan snel veranderende zakelijke eisen te voldoen met hogere productiviteit.
  • TC21/TC26-touchcomputers bieden een balans tussen kosteneffectiviteit en speciaal gebouwde functionaliteiten voor het MKB.
  • Met meer dan twee miljoen TC52/TC57-touchcomputers in het veld, biedt de nieuwe TC52x/57x verbeterde mogelijkheden voor retailers en bezorgers om de klanttevredenheid te verhogen.
  • De MC3300x heeft extra batterijcapaciteit om drie ploegendiensten te ondersteunen in distributiecentra van magazijnen en productieactiviteiten.
  • Uiteindelijk kunnen bedrijven toekomstbestendige, mobiele oplossingen selecteren die passen bij hun behoeften voor klantmeting, wachtrijonderbreking, voorraadbeheer of positieve patiëntidentificatie-applicaties.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Zebra

Zebra (NASDAQ: ZBRA) stelt vooruitstrevende bedrijven in de retail/e-commerce, productie, vervoer en logistiek, gezondheidszorg en andere bedrijfstakken in staat hun concurrenten een stap voor te blijven. Met onze partners maken wij op maat gemaakte end-to-endoplossingen waarmee mensen, goederen en gegevens op intelligente wijze met elkaar worden verbonden en aan de hand waarvan onze klanten bedrijfskritische beslissingen kunnen nemen. Onze toonaangevende oplossingen maken het winkelen voor de klant aangenamer en stellen u in staat uw voorraad te volgen en beheren. Bovendien maken ze efficiëntere toeleveringsketens en betere zorg aan patiënten mogelijk.
Zebra Technologies Corporation en zijn dochteronderenmingen. ZEBRA en de gestileerde afbeelding van het Zebra hoofd zijn handelsmerken van Zebra Technologies Corporation, geregistreerd in vele rechtsgebieden wereldwijd. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.
Meer over Zebra

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.