Cobalt Iron Voegt krachtige VTL-multitenancy-mogelijkheden toe aan Compass SaaS Enterprise Data Protection

| Cobalt Iron | 1 min | 30 juni 2020 15:14
Copyright: Cobalt Iron
Cobalt Iron Inc., een toonaangevende leverancier van op SaaS gebaseerde gegevensbescherming voor bedrijven, heeft vandaag nieuwe multitenancy-mogelijkheden geïntroduceerd voor de virtuele tape library (VTL) -opname-functie van Compass, het SaaS-back-upsysteem van het bedrijf.

Deze nieuwe mogelijkheden maken Compass de eerste enterprise SaaS-back-upoplossing die multitenancy biedt bij het opnemen van tapes, waardoor robuust en veilig delen en scheiden van VTL-back-ups mogelijk is in complexe klant- en managed service provider (MSP) -omgevingen.

"Naarmate het tijdperk van dure, onafhankelijk beheerde VTL-apparaten blijft vervagen, hebben klanten een groeiende behoefte aan uitgebreide multitenancy-mogelijkheden die volledig zijn geïntegreerd met back-upactiviteiten van bedrijven en die een veilige en efficiënte uitwisseling van middelen mogelijk maken", aldus Rob Marett, hoofdtechnologie officier, Cobalt Iron. "Dat zijn precies de vereisten die we hebben aangepakt met de nieuwe Compass VTL-multitenancy-functie, die VTL-functionaliteit levert, maar met lagere totale kosten, operationele eenvoud en veilige multitenancy."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Cobalt Iron

Cobalt Iron is leverancier op het gebied van SaaS-gebaseerde gegevensbescherming voor ondernemingen. Het bedrijf werd opgericht in 2013 om fundamentele veranderingen teweeg te brengen in de wereldwijde benadering van gegevensbescherming. Via analyse en automatisering stelt Cobalt Iron ondernemingen in staat om bestaande back-upoplossingen te transformeren en te optimaliseren in een eenvoudige cloudgebaseerde architectuur. Door gebruik te maken van de cloud, vermindert Cobalt Iron de totale capex aanzienlijk, terwijl back-upfouten en inefficiënties worden geëlimineerd.
Meer over Cobalt Iron

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.