Ford kiest voor real-time wereldwijde verkeersservice van TomTom voor next-generation SYNC

Ford's nieuwe Mustang Mach-E elektrische auto en de F-150 bevatten TomTom Traffic

| TomTom | 1 min | 02 juli 2020 11:28
Afbeelding: Mach-E Route screenshot | Copyright: TomTom
TomTom (TOM2), de locatietechnologiespecialist, voorziet de volgende generatie SYNC® van Ford van real-time verkeersinformatie. TomTom en Ford tekenden hiervoor een wereldwijde en meerjarige overeenkomst. Ford onthulde onlangs de gloednieuwe 2021 F-150 pick-up en brengt binnenkort de volledig elektrische Mustang Mach-E SUV op de markt. Dit zijn de eerste Ford voertuigen die beschikken over deze technologie.

TomTom Traffic houdt Fordrijders op de hoogte met nauwkeurige, real-time verkeersinformatie, die helpt hun reistijd te verkorten. TomTom's verkeersservice verwerkt meer dan 70 miljoen rij-uren per dag, afkomstig van miljarden gedeïdentificeerde datapunten. Door deze big data elke dertig seconden bij te werken, kan TomTom het verkeer voorspellen.

"Autofabrikanten kiezen voor TomTom Traffic vanwege de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en omdat het systeem continu up-to-date is", aldus Antoine Saucier, Managing Director van TomTom Automotive. "De beslissing van Ford om TomTom Traffic op te nemen in zijn nieuwe SYNC connected vehicle technology is een volgende stap in het bereiken van onze ambitie: een wereld zonder files.”

TomTom's real-time verkeersservice is beschikbaar in 79 landen over de hele wereld en wordt ondersteund door meer dan 600 miljoen connected apparaten. De dienst wordt door autofabrikanten, app-ontwikkelaars en bedrijven gebruikt in een groot aantal mobiliteitstoepassingen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over TomTom

TomTom is de toonaangevende onafhankelijke locatietechnologie specialist, die mobiliteit vormgeeft door middel van zeer nauwkeurige kaarten, navigatiesoftware, real-time verkeersinformatie en diensten. Om onze visie van een veiligere wereld zonder files en emissies te realiseren, creëren we innovatieve technologieën die de wereld in beweging houden. Door onze jarenlange ervaring en het samenwerken met toonaangevende partners, maken we connected voertuigen, smart mobility en, uiteindelijk, autonoom rijden mogelijk.
Meer over TomTom

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.