Logitech for Business wordt partner van FD Gazellen Awards 2020

Naast de gebruikelijke criteria wordt er dit jaar extra gelet op wendbaarheid van bedrijven in crisistijd

| Logitech | 3 min | 02 juli 2020 12:00
Afbeelding: Winnaars FD Gazellen 2019
Vandaag is bekendgemaakt dat Logitech for Business partner wordt van de FD Gazellen Awards 2020. Jaarlijks worden deze awards door Het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland als beloning voor hun bovenmaatse groeiprestaties. Er wordt niet alleen gekeken naar omzetgroei, maar ook naar het creëren van banen en winstgevendheid. Dit jaar wordt er in het bijzonder gelet op de wendbaarheid van bedrijven tijdens de coronacrisis.

Flexibiliteit tijdens crisistijden

Angela Hordijk, Marketing Manager bij Logitech, vindt het belangrijk dat de flexibiliteit van bedrijven wordt bekeken: "Voor ons was de samenwerking met FD Gazellen een logische keuze. Logitech bevindt zich in de 'sweet spot’ tussen de professionaliteit van een beursgenoteerd bedrijf enerzijds en de mentaliteit en snelheid van een start-up anderzijds. Ondernemerschap staat elke dag centraal. Onze passie is dan ook om Logitech te laten groeien door middel van nieuwe innovaties van onze beste oplossingen. Deze zakelijke oplossingen van Logitech helpen bedrijven duurzamer, productiever en efficiënter te zijn en helpen hen een hybride werkplek omgeving te creëren, die zorgt voor een goede samenwerking in elk team, thuis en op kantoor. En in een tijd als deze is dit cruciaal. Wij zijn zeer benieuwd hoe organisaties de afgelopen tijd omgegaan zijn met de veranderingen en kansen gemaakt hebben van de bedreigingen. Kortom, wij kunnen de deelnemers helpen met een kwalitatieve groei en de insights van FD Gazellen helpen ons."

Ondernemersverhalen

Dennis van Baaren, Country Manager Benelux van Logitech, is erg benieuwd naar de verhalen van de ondernemers: "De crisis treft veel bedrijven in ons land, maar hoe ze daarmee omgaan, daar ligt het verschil. Ik hoor graag de verhalen van Nederlandse bedrijven die flexibiliteit laten zien in hoe ze op zoek gaan naar nieuwe markten en klanten en hoe ze hun interne communicatie continuïteit geven. Alhoewel we deel zijn van een grote wereldwijde organisatie, voelen we ons lokaal toch nog steeds als een uiterst wendbare organisatie die met de markt meebeweegt en daarom draag ik de FD Gazellen een warm hart toe."

Campagne

Het partnership van Logitech wordt ondersteund met een ATL-campagne in print, op radio en online. Focus van de boodschap is om altijd alles uit jezelf, de markt en je organisatie te halen. De campagne zal lopen van 2 juli t/m 2 november, de winnaars worden media november bekendgemaakt.

Over FD Gazellen

FD Gazellen zijn de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Zij worden jaarlijks door Het Financieele Dagblad in de schijnwerpers gezet als beloning voor hun bovenmaatse groeiprestaties. Daarbij is niet alleen gelet op omzetgroei, óók wordt gekeken naar het creëren van banen en de winstgevendheid. Het Financieele Dagblad maakt jaarlijks inspirerende ondernemersverhalen van deze sneller groeiers. Dit jaar wordt in het bijzonder gelet op de wendbaarheid van de FD Gazellen in de coronacrisis.

Naast de FD Gazellen Awards, inmiddels uitgegroeid tot een van de prestigieuze ondernemingsprijzen in Nederland, worden ook extra prijzen uitgereikt aan de drie best presterende bedrijven in hun categorie: die ontvangen ook de Gouden, Zilveren en Bronzen Gazelle. Tijdens de landelijke finale worden twee extra prijzen uitgereikt: het best presterende bedrijf van Nederland (de winnaar van de top 100) en de opvallendste groeiprestatie (de Oryx Awards; een jureringsprijs).

Bedrijven die dit jaar in aanmerking komen voor hebben ten minste 20% omzetgroei geboekt van 2017 tot en met 2019. In het eerste meetjaar lag de omzet op ten minste €250.000 en in 2019 waren zij winstgevend. Aanmelden kan via deze link.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Logitech

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.