Panasonic benoemt Hiroyuki Nishiuma tot Managing Director van haar Europese B2B-tak

Hiroyuki Nishiuma richt zich op de groei van B2B-producten en solution business in Europa

| Panasonic | 2 min | 02 juli 2020 17:13
Afbeelding: Hiroyuki Nishiuma, Managing Director Panasonic B2B | Copyright: Panasonic
Panasonic heeft Hiroyuki Nishiuma aangesteld als managing director van Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU). Als Panasonic executive met meer dan 30 jaar ervaring, wil Nishiuma de B2B-klanten van Panasonic helpen succesvol te zijn en bij te dragen aan de Europese industrie, door middel van het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en waarde toevoegende bedrijfsoplossingen.
"Europa is de koploper als het gaat om het "nieuwe normaal" en sociale kwesties," zegt Nishiuma. "We werken in een snel veranderende en volwassen bedrijfsomgeving waar organisaties voor veel verschillende uitdagingen staan: van de manier waarop ze werken tot de manier waarop ze goederen en diensten produceren en leveren. Onze technologie en het vermogen om technologieën te integreren om nieuwe oplossingen te bieden, vormen de kern bij het oplossen van deze kwesties.”
Panasonic biedt een breed portfolio aan producten dat wordt gebruikt voor cruciale bedrijfsprocessen om de kwaliteit voortdurend te optimaliseren. Dit zijn onder andere producten op het gebied van mobile computing, security, broadcast, bedrijfscommunicatie en visuele oplossingen, maar ook industriële medische beeldvorming. Door deze producten te combineren met de mogelijkheden voor systeem- en service-integratieoplossingen heeft Panasonic ook een belangrijk nieuw B2B-initiatief geïntroduceerd: Gemba Process Innovation. Zo kan het bedrijf zijn Europese zakelijke klanten in de manufacturing, logistiek en retail helpen te innoveren en de productiviteit en klanttevredenheid verbeteren.
 
"Het is essentieel voor ons om nauw samen te werken met de klant op hun "GEMBA" (hun werkomgeving) en een grondig inzicht in hun bedrijf te krijgen," vervolgt Nishiuma . "Gemba Process Innovation maakt gebruik van alle kennis van Panasonic op het gebied van business, technologie en oplossingen om klanten te helpen hun potentieel in te zien en fundamentele procesproblemen aan te pakken om de manier waarop ze werken verbeteren in het kader van de snelle sociale en technologische veranderingen."
 
Nishiuma bechikt over veel ervaring dankzij zijn voormalige rol als Senior Managing Executive Office en als bestuurslid bij Panasonic Systems Solutions in Japan. Daar slaagde hij erin om zeven achtereenvolgende boekjaren een stijging van de omzet en de winst te realiseren door het beheer van business van sterke producten en waarde toevoegende oplossingen.
 
Nishiuma is sinds 1988 actief bij Panasonic, na Politiek & Economie gestudeerd te hebben aan de prestigieuze Waseda Universiteit in Tokio.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Panasonic

Panasonic Corporation is wereldwijd leider in het ontwikkelen van diverse elektronische producten en oplossingen voor klanten op het gebied van consumentenelektronica, wonen, auto's en B2B. Panasonic Corporation gebruikt zijn technologieën voor het creëren van nieuwe waarde door middel van innovatie in alle divisies, voor een beter leven en een betere wereld voor zijn klanten.
Meer over Panasonic

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.