Lancering ’s werelds grootste platform met beveiligingsdiensten voor organisaties die applicaties in de cloud maken

| Trend Micro | 3 min | 19 november 2019 13:59
Afbeelding: Cloud One Services | Copyright: Trend Micro
Trend Micro Cloud One automatiseert en vereenvoudigt cloudbeveiliging om organisaties de flexibiliteit te geven die ze nodig hebben voor hun meest strategische cloud-prioriteiten

Trend Micro, wereldleider in cloud-beveiliging, heeft de lancering van Trend Micro Cloud One aangekondigd. Dat is een platform met beveiligingsdiensten voor organisaties die applicaties in de cloud maken. Met Cloud One kunnen ontwikkelaars snel applicaties bouwen met de cloudservices die ze willen, terwijl ze de risico’s voor hun organisatie beheren.

Cloud One levert het breedste scala aan beveiligingsmogelijkheden op één platform. Ontworpen om organisaties te helpen aan hun meest strategische cloudprioriteiten te voldoen, stelt het klanten in staat om bestaande applicaties naar de cloud te migreren, nieuwe cloud-native applicaties te leveren en operationele klasse in de cloud te bereiken.

Het platform – het eerste in zijn soort – biedt de flexibiliteit om instant uitdagingen van klanten op te lossen, en de innovatie om snel te evolueren met cloudservices. In de kern van Cloud One zit ’s werelds toonaangevende workload-beveiligingsservice, die al door duizenden organisaties gebruikt wordt. Dit wordt aangevuld met verbeterde containerbeveiliging en gloednieuwe aanbiedingen voor applicatiebeveiliging, netwerkbeveiliging, bestandsopslagbeveiliging en cloud security posture management om te verzekeren dat de cloudinfrastructuur optimaal geconfigureerd is.

Veel oplossingen voor cloudbeveiliging zijn moeilijk te beheren en te implementeren, zijn niet flexibel en bieden onvoldoende zichtbaarheid voor IT-teams om snel groeiende risico’s te beheren. “Al sinds de ‘geboorte’ van de cloud, meer dan tien jaar geleden, helpen we onze klanten met veilige cloudtransformatie”, zegt Wendy Moore, VP product marketing bij Trend Micro. “Klanten hebben een mix van oudere servers, gevirtualiseerde datacenters en nieuwere services zoals containers en serverless applicaties. Die kunnen allemaal beschermd worden met Cloud One.”

Trend Micro’s all-in-one platformbenadering biedt vereenvoudigde, geautomatiseerde en flexibele bescherming. Klanten die het platform gebruiken, genieten van eenmalige aanmelding bij alle services, algemene gebruikers- en cloudserviceregistratie, zichtbaarheid vanaf een enkele console en een gemeenschappelijk prijs -en factureringsmodel.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Het nieuwe cloudbeveiligingsplatform van Trend Micro ondersteunt toonaangevende cloud providers , waaronder Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud. “Naarmate meer bedrijven hun infrastructuur en applicaties naar de cloud verplaatsen, en zich aanpassen aan een business model van gedeelde verantwoordelijkheid, willen we dat onze klanten kunnen kiezen uit het beste op de markt”, zegt Dave McCann, VP, AWS Migration, Marketplace en Control Services bij Amazon Web Services, Inc. “Het nieuwe cloudbeveiligingsplatform van Trend Micro is opnieuw een voorbeeld van innovatie, beschikbaar via de AWS Marketplace.  Door gebruik te maken van AWS Marketplace functies zoals SaaS Contract API, Private Offers, en Consulting Partner Private Offers, kunnen klanten rechtstreeks een contract afsluiten via Trend Micro, of via hun consulting partners wereldwijd. Wij zijn erop gericht onze gezamenlijke klanten te helpen met een gemakkelijke en snelle inkoop en levering.”

Door cloud-projecten en -doelen holistisch te beschouwen, is het voor Trend Micro Cloud One mogelijk om beveiliging op bedrijfsniveau te bieden, terwijl de voordelen en efficiëntie van de cloud benut worden.

Beschikbaarheid

Het Cloud One-platform zal in Q1 van 2020 beschikbaar zijn met drie volledig geïntegreerde diensten: workload-beveiliging, netwerkbeveiliging en applicatiebeveiliging. De andere componenten zullen in Q1 van 2020 als stand-alone oplossingen beschikbaar zijn en tegen het einde van 2020 in Cloud One geïntegreerd worden.

Trend Micro Cloud One – Workload Security
  • Trend Micro Cloud One – Container Image Security
  • Trend Micro Cloud One – File Storage Security
  • Trend Micro Cloud One – Network Security
  • Trend Micro Cloud One – Cloud Posture Management
  • Trend Micro Cloud One – Application Security
Ga voor meer informatie over Cloud One naar https://www.trendmicro.com/cloudone

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Trend Micro
Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity-oplossingen, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen – zowel vandaag als in de toekomst. Door slimme toepassing van onze XGen security-strategie, leveren wij onze innovatieve oplossingen aan consumenten, bedrijven en overheden: connected security voor hun datacenters, cloud-omgevingen, netwerken en endpoints. Onze connected threat defense maakt het eenvoudig om threat intelligence te delen. Ook biedt het centraal inzicht en onderzoek om organisaties zo veerkrachtig mogelijk te maken.
Meer over Trend Micro
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.