Info Support opent woonaccommodatie voor zijn starters en afstudeerders

| Info Support | 2 min | 06 juli 2020 10:45
Afbeelding: Lancering Huize Info Support | Copyright: Info Support
ICT-dienstverlener Info Support ontvangt deze week de sleutel van zijn nieuwe woonaccommodatie voor starters en afstudeerders die daarmee hun reistijd naar het werk drastisch kunnen verkorten. Het pand biedt plaats aan zes werknemers en ligt op fietsafstand van het hoofdkantoor van Info Support in Veenendaal. In september betrekken de eerste bewoners hun nieuwe woning waar ze een half jaar tot een jaar kunnen verblijven.

Door deze woonaccommodatie, getiteld ‘Huize Info Support’, te openen, wil Info Support (toekomstige) werknemers tegemoetkomen die normaliter verder weg wonen en daardoor langer moeten reizen. Het gaat hierbij met name om IT-afstudeerders die een half jaar onderzoek doen bij de ICT-dienstverlener en Belgische starters die een jaar in Nederland werken voordat ze op de Belgische vestiging in Mechelen aan de slag gaan.

Uniek project

Het pand bestaat uit zes kamers, gemeenschappelijke ruimtes en een tuin en is voor de gelegenheid volledig verbouwd en vernieuwd. De woonaccommodatie vervangt de woonruimte die Info Support in Bilthoven ter beschikking stelde. Nikki Thissen, Adviseur Werving en Selectie bij Info Support, noemt het een ‘uniek project’. “Ik sprak laatst een docent die me vertelde dat het uniek is dat afstudeerders zo’n service krijgen. Huize Info Support is dus zeker iets waar we trots op zijn en waar we in de toekomst hopelijk volop gebruik van kunnen maken.”

Hanjo de Wit, eveneens Adviseur Werving en Selectie bij Info Support, verduidelijkt dat het verblijven bij Huize Info Support geen verplichting is voor de afstudeerders. “Veel afstudeerders zien het als een verlenging van hun studentenleven. Ze kunnen kiezen voor een volledige afstudeervergoeding van 1000 euro, de helft ervan in combinatie met een leaseauto of een deel van de vergoeding in combinatie met een kamer in ‘Huize Info Support’. Op deze manier willen we enerzijds onze afstudeerders en starters faciliteren en tegenmoet komen, maar we hopen natuurlijk ook nog aantrekkelijker te zijn als werkgever. We ontvangen jaarlijks tientallen afstudeerders die na het afstuderen fulltime bij ons aan de slag kunnen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Info Support

Info Support is specialist in maatwerksoftware, data solutions, beheer en trainingen en is vooral actief in de sectoren energie, mobiliteit, fintech, zorg, industrie en agrifood.
Meer over Info Support

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.