SAP introduceert klantportaal SAP for Me

Persoonlijk portaal biedt inzicht in producten, systemen, licenties en verbruik

| SAP | 2 min | 06 juli 2020 10:49
Copyright: SAP
Klanten van SAP hebben voortaan toegang tot een nieuw klantportaal: SAP for Me. Het portaal biedt klanten een gepersonaliseerd en transparant overzicht van hun gehele SAP-productportfolio. Het portaal is ook beschikbaar voor het partnerkanaal.

SAP for Me fungeert als een centrale repository van relevante inzichten en interacties op basis van de rol en interesse van de klant. Het startscherm van het portaal is volledig aanpasbaar aan de voorkeuren van de gebruiker en toont contextspecifieke data, waarschuwingen of proactieve acties. Het biedt een geïntegreerd overzicht van alle belangrijke meldingen, statistieken en inzichten rondom het persoonlijke productportfolio.

Klanten hebben via SAP for Me inzicht in hun licenties en cloudabonnementen, kunnen er lesmateriaal vinden en de status van supporttickets en relevante meldingen bekijken. Het portaal biedt klanten ten slotte gemakkelijk toegang tot hun meest gebruikte functionaliteiten voor snellere interacties en resultaten met SAP-producten en -diensten.

Drie primaire kanalen
Met SAP for Me geeft het bedrijf invulling aan de strategie om alle (potentiële) klanten via drie primaire communicatiekanalen te bedienen:
 
  • De website SAP.com fungeert als de digitale voordeur. Die geeft geïnteresseerden specifieke informatie, afgestemd op hun voorkeuren.
  • SAP for Me biedt bestaande klanten een persoonlijk portaal.
  • De SAP Community fungeert als centraal betrokkenheids- en kennisdelingsplatform.
De drie kanalen bieden samen een naadloze klantervaring tijdens alle soorten digitale interactie met SAP, op basis van een gedeeld technisch fundament.

Volgens Florian Roth, chief information officer van SAP, speelt SAP for Me een belangrijke rol in de digitale transformatie van organisaties die SAP gebruiken. "SAP for Me fungeert als een hub waar klanten toegang hebben tot een geconsolideerd overzicht van hun SAP-producten en -diensten, en als een digitale assistent die klanten begeleidt op hun reis naar de intelligent enterprise. Via het portaal bieden we een voorspellende klantenservice door klanten proactief te waarschuwen en hen relevante aanbevelingen te geven. Zo weten we zeker dat ze hun SAP-oplossingen ten volle benutten”, aldus Roth.

‘Gebruiksvriendelijk en effectief’

"SAP for Me is een geweldige portal", zegt Sophie Stefano, projectmanager en financieel analist van hub.brussels, het Brusselse agentschap voor bedrijfsondersteuning. "Het is gebruiksvriendelijk, eenvoudig in navigatie en met een gepersonaliseerde weergave van de gegevens met precies het juiste detailniveau ook effectief. Het is intuïtief en leidt de gebruiker niet af met te veel details en mogelijkheden die we in de meeste gevallen niet zouden gebruiken."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
SAP
Over SAP
SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.