BCT stimuleert digitale transformatie met de technologie van Progress

| Progress Software | 3 min | 19 november 2019 14:06
Nederlandse leverancier van enterprise information management-oplossingen groeit verder in België dankzij het succes van zijn op Progress OpenEdge-gebaseerde platform

Progress (NASDAQ: PRGS), de toonaangevende leverancier van applicatieontwikkeling en digital experience technologieën, kondigt aan dat BCT Software, een van de grootste leveranciers van enterprise information management-oplossingen in Nederland en Progress-partner, de activiteiten in België uitbreidt. Deze stap is het resultaat van het succes van het documentmanagementsysteem Corsa dat gebruikt wordt door diverse semi-overheidsorganisaties. Corsa is gebaseerd op Progress OpenEdge, het applicatie-ontwikkelingsplatform van Progress.

Klanten van BCT Software zijn onder andere ruim 800 overheidsinstellingen en bedrijven in verschillende West-Europese landen. Meer dan 15.000 mensen maken dagelijks gebruik van de software. Na de introductie in Nederland werd Corsa al snel in gebruik genomen door diverse gemeenten en semioverheden. Dankzij de geavanceerde opties en de gebruiksvriendelijkheid zijn zij nu in staat om effectief om te gaan met de toenemende hoeveelheid informatie en hun interacties met burgers te optimaliseren. Slechts enkele maanden na de introductie in België is Corsa al in verschillende gemeenten, waaronder Bilzen, Pelt en Oudsbergen, geïmplementeerd. 

“Digitalisering is een topprioriteit van overheidsinstellingen. De positieve ontwikkelingen bij Nederlandse gemeenten die Corsa gebruiken en het feit dat er vergelijkbare wensen zijn in ons buurland, is de reden dat wij hebben besloten om onze oplossingen ook in België beschikbaar te stellen. Hiermee helpen we lokale organisaties bij hun digitaliseringsinspanningen”, aldus Ruud Storcken, Business Unit Manager bij BCT Software. “Ons succes en dat van onze klanten was niet mogelijk geweest zonder Progress OpenEdge. Door onze samenwerking met Progress hebben we een krachtige, veilige en schaalbare oplossing gecreëerd die klaar is om mee te groeien met ons bedrijf. Dit biedt ons nieuwe zakelijke mogelijkheden in nieuwe markten”.

Met het op OpenEdge-gebaseerde Corsa biedt BCT organisaties in West-Europa de mogelijkheid om grote hoeveelheden documenten en informatie snel vast te leggen, te verwerken, te archiveren en distribueren. Het Progress applicatie-ontwikkelingsplatform biedt BCT bovendien de mogelijkheid om dynamische, intelligente en meertalige applicaties te bouwen voor verschillende markten die tevens op alle platformen en apparaten toegankelijk zijn. Daarnaast stelt het BCT ook in staat om Corsa eenvoudig te integreren met oplossingen van derden voor elektronische formulieren en CMS in de frontoffice en backofficesystemen die het mogelijk maken om gecentraliseerde informatie via self-service functionaliteit aan te bieden aan eindgebruikers. Door het gebruik van Corsa kunnen organisaties hun efficiëntie en productiviteit verhogen, externe en interne processen stroomlijnen en kosten besparen. Daarnaast kunnen zij hiermee een transparante en snelle service bieden aan interne en externe stakeholders.

“Met OpenEdge kunnen onze partners en klanten productieve, veilige en betrouwbare bedrijfsapplicaties bouwen die tevens toekomstbestendig zijn”, aldus Stephan Leferink, General Manager, Progress Central Europe. “OpenEdge is ontwikkeld om aan de zakelijke behoeften van een groeiend bedrijf te voldoen en dient daarmee als drijvende kracht achter bedrijfsgroei. We zijn blij om te zien hoe BCT Software onze technologie gebruikt als onderdeel van hun platform om hun bedrijf verder uit te breiden en nieuwe mogelijkheden te creëren voor het verhogen van de omzet.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Progress Software
Progress (NASDAQ: PRGS) biedt een toonaangevend platform voor de ontwikkeling en inzet van strategische bedrijfsapplicaties. Progress stelt klanten en partners in staat om met een fractie van de inspanning, tijd en kosten moderne, impactvolle digitale ervaringen te leveren. Progress biedt krachtige tools om eenvoudig adaptieve gebruikerservaringen te bouwen voor elk type apparaat of touchpoint, bekroonde machine learning die het mogelijk maakt om cognitieve mogelijkheden te integreren in elke applicatie en de flexibiliteit van een serverloze cloud om moderne apps, bedrijfsregels, web content management en toonaangevende technologie voor dataconnectiviteit te implementeren.
Meer over Progress Software
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.