The Data Agency nieuwe groepsstructuur voor merken EDM, Human Inference, LynqID en Geomarktprofiel

| The Data Agency | 2 min | 07 juli 2020 11:26
Gewaardeerd
Copyright: Antonio Janeski op Unsplash
EDM, Human Inference, LynqID en GeoMarktprofiel, merken gespecialiseerd in technologie, data en analyse, komen samen in een nieuwe groep met de naam The Data Agency. Door de toenemende complexiteit van de wereld van data wil de groep het voor de merken mogelijk maken om zich nog meer te concentreren op hun kernkwaliteiten en de bijbehorende klantvraag. The Data Agency faciliteert kennisdeling en neemt een deel van de bedrijfsvoering uit handen. De merken acteren autonoom en werken waar mogelijk samen. 

The Data Agency, met Newport Capital als meerderheidsaandeelhouder, is ambitieus en wil zich in de voorhoede van data-innovatie nestelen. “Wij willen onze klanten een voorsprong geven en daarom staan wij open voor nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Dat kan in een volwassen datamarkt beter wanneer we vanuit specialisaties werken”, zegt Frank de Beun, CEO van The Data Agency. “Voor onze merken betekent dit dat ze ruimte moeten krijgen om te groeien binnen hun specialisatie. Dat bieden we ze nu. Bovendien maken we het makkelijker voor nieuwe merken, met behoud van zelfstandigheid, maar met behulp van de groep en de andere merken, om zich aan te sluiten en hun groei te versnellen.”

Vier merken, vier specialismen
Technologie, data en analyse vormen de verbindende factoren tussen alle merken van The Data Agency. Maar ieder merk heeft zijn eigen specialisme. De software oplossingen van Human Inference spelen een cruciale rol in compliance en Know Your Customer-processen van organisaties en overheidsinstanties; ze bewaken klantgegevens en creëren een single customer view. Het Customer Data Platform van LynqID combineert expertise, technologie en informatie tot één 360 graden klantbeeld en ondersteunt organisaties die cross-channel met klanten willen communiceren. EDM is gespecialiseerd in de creatie van de meest actuele en correcte klantendatabase, het samenstellen en inzetten van doelgroepen voor on- en offline klantenwerving en solide lead management. GeoMarktprofiel helpt met betrouwbare landelijke segmentatie data en analyses een compleet en actueel beeld te geven van klanten en markten zodat organisaties betere, datagedreven beslissingen kunnen nemen. De merken werken nauw samen met kantoren in Utrecht, Arnhem en Brussel.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over The Data Agency

The Data Agency ondersteunt bij het creëren van heldere inzichten, het behalen en behouden van betere resultaten en het genereren van een hogere return on data. Dit resulteert in meer relevante communicatie, lagere kosten en risico’s, grip op compliance en een hogere klanttevredenheid. Wij maken organisaties bewust van de kracht van data en zorgen dat ze ervan profiteren.

Wij zoeken voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen en technologieën die bijdragen aan het behouden van onze marktpositie en die ons positioneren in de voorhoede van data-innovatie. Want we willen niet alleen de beste zijn, we willen ook dat onze klanten het best presteren. En dit is waar onze professionals een belangrijke rol in spelen, want we geloven dat zij het verschil maken. De merken werken nauw samen om een hoge klantenservice te kunnen bieden.
Meer over The Data Agency

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.