Canalys noemt Trend Micro als wereldleider in Global Cybersecurity Channel

De Global Cybersecurity Leadership Matrix van onafhankelijk onderzoeksbureau erkent het engagement van Trend Micro voor het partnerkanaal

| Trend Micro | 2 min | 07 juli 2020 12:06
Copyright: Jason Leung op Unsplash
Trend Micro, wereldleider op het gebied van cybersecurity-oplossingen, heeft aangekondigd dat het is opgenomen in het ‘leidersquadrant’ van de Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix. Trend Micro verdient deze positie als erkenning voor de grote investeringen en verbeteringen in het partnerkanaal tijdens het afgelopen jaar.

Canalys erkent vooral de aanzienlijke investeringen in het partnerprogramma van Trend Micro, waarbij de nadruk werd gelegd op de verbeteringen van het partnerportaal, met een aanzienlijke investering in de registratie van deals, commerciële kits (brochures, POS-materiaal, …), promoties en trainingen. De verbetering van het Managed Service Provider-programma (MSP) met een centraal platform voor licentiebeheer en het aanbod van SOCaaS voor het automatiseren van cross-customer en cross-product bedreigingsanalyses werd door Canalys specifiek geprezen. De nauwere afstemming van het CPPO-programma van AWS werd ook benadrukt als een belangrijke stap voorwaarts.

"Onze toewijding aan het partnerkanaal is altijd al 100% geweest. We zijn dan ook blij dat we door Canalys tot 'champion' zijn uitgeroepen", aldus René van Loenen, Benelux Channel Lead bij Trend Micro. "Het is een erkenning voor het harde werk dat onze teams over de hele wereld het afgelopen jaar hebben verzet. En er komt nog meer in 2020, aangezien we ons partnerprogramma blijven opfrissen - met onder meer nieuwe platforms en diensten - en we ook nieuwe groeimogelijkheden blijven onderzoeken."

In de nieuwste Canalys-matrix is Trend Micro in 2020 opgeklommen van ‘groeier’ naar ‘champion’, met de hoogste waarderingen voor beschikbaarheid en aanbod van oplossingen (79,3%) en het gemak van zakendoen (75,4%). Ook gebruiksgemak van de portal en tools (72,6%) die Trend Micro biedt, wordt door de partners gewaardeerd.

In 2020 zal Trend Micro zijn partnerprogramma verder blijven vernieuwen met een aangepaste kortingsstructuur om de betrokkenheid bij enterprise partners te vergroten. Trend Micro is tevens van plan om nieuwe Customer Success Services (best practices) te lanceren om meer inzichten en beoordelingen te bieden aan partners om deze met klanten en prospects te kunnen delen.

De komende maanden zet Trend Micro zich ook in voor de aanwerving en groei van honderden MSP’s door extra ondersteunende diensten en een hogere rentabiliteit te bieden, meer leads te genereren met partners via campagnes, promoties en incentives en door het platform te gebruiken voor het genereren van zelfbediening-services langs vraagzijde.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Trend Micro

Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity-oplossingen, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen – zowel vandaag als in de toekomst. Door slimme toepassing van onze XGen security-strategie, leveren wij onze innovatieve oplossingen aan consumenten, bedrijven en overheden: connected security voor hun datacenters, cloud-omgevingen, netwerken en endpoints. Onze connected threat defense maakt het eenvoudig om threat intelligence te delen. Ook biedt het centraal inzicht en onderzoek om organisaties zo veerkrachtig mogelijk te maken.
Meer over Trend Micro

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.