Logitech kondigt MX Master 3 en MX Keys voor Mac aan

De bekroonde Master Series is binnenkort beschikbaar voor designers die werken met Apple’s ecosysteem

| Logitech | 3 min | 07 juli 2020 12:31
Gewaardeerd
Afbeelding: Master Workplace Performance | Copyright: Logitech
Vandaag heeft Logitech de Logitech MX Master 3 voor Mac en Logitech MX Keys voor Mac aangekondigd. Logitech’s populaire, hoogwaardige muis en toetsenbord, beide in ‘Space Gray’, zijn geoptimaliseerd voor Apple’s ecosysteem, waardoor miljoenen gevorderde designers ermee aan de slag kunnen op hun Macintosh computers en iPad devices.

“We willen creatieve Mac-gebruikers in staat stellen om het maximale uit zichzelf te halen met onze toonaangevende muis en toetsenbord, die iedere werkplek verbeteren.” zegt Delphine Donne-Crock, General Manager van Creativity and Productivity bij Logitech. “Onze nieuwste toevoegingen aan de Master Series zijn opnieuw uitgevonden voor gevorderde content creators die de beste ondersteuning voor hun werk willen, graag werken met Apple en daarnaast hun productiviteit en prestaties willen verhogen. Met de MX Master 3 en MX Keys voor Mac willen we de best mogelijke ervaring op Mac en iPad leveren.”

Logitech MX Master 3 voor Mac

De Logitech MX Master 3 voor Mac is een geavanceerde, draadloze muis, die ontworpen is om je werkzaamheden op Mac en iPad naar een hoger niveau te tillen met de bekende kenmerken van de Master Series, waaronder de nieuwste generatie MagSpeed Scroll Wheel. Hiermee kan de gebruiker geruisloos schakelen van de uiterst nauwkeurige ‘click-to-click’ modus naar de ‘hyper-fast’ modus. Daarnaast beschikt de muis over een comfortabele vorm met een geoptimaliseerde plek voor je duim, waardoor je gemakkelijk bij het wiel en de knoppen aan de zijkant van muis kunt. Dankzij de Darkfield 4000 DPI sensor is het mogelijk om op ieder oppervlak te werken, zelfs op glas, en om iedere keer precies de juiste pixel te raken terwijl je werkt aan een gedetailleerd ontwerp in Photoshop. Met app-specifieke profielen voor onder andere Adobe, Google Chrome en Safari werk je zo optimaal mogelijk en de batterij, die kan worden opgeladen tijdens gebruik, gaat tot wel 70 dagen mee.

Logitech MX Keys voor Mac

De Logitech MX Keys voor Mac is een geavanceerd, draadloos en verlicht toetsenbord en biedt gebruikers de beste type-ervaring met vloeiende toetsaanslagen en een nauwkeurige, tastbare reactie wanneer toetsen worden ingedrukt. Daarnaast is het toetsenbord uitgerust met slimme achtergrondverlichting die je handen detecteert en de toetsenbordverlichting automatisch aanpast. De MX Keys voor Mac heeft geoptimaliseerde firmware, laadt op via USB-C naar USB-C en maakt het makkelijk om vrij te bewegen in de ruimte.

MX Master 3 × MX Keys – Geperfectioneerd voor Mac

De Logitech MX Master 3 en MX Keys voor Mac zijn ontworpen om prestaties te verbeteren. Gemaakt met designers in gedachten zorgt de Master Series voor Mac voor meer snelheid en precisie. De kracht van MX is nu geoptimaliseerd voor MacOS en iPadOS waardoor je naadloos kan werken op al je Apple-apparaten.

Prijzen en beschikbaarheid

De Logitech MX Master 3 en Logitech MX Keys voor Mac zijn vanaf juli 2020 verkrijgbaar op Logitech.com, Amac.nl, Bol.com, Coolblue.nl, MediaMarkt.nl, Amazon.nl en CentralPoint.nl met een verkoopprijs van €109 per stuk. Voor meer informatie, bezoek Logitech.com, onze blog of bereik ons via Facebook, Instagram en Twitter.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Logitech

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.