Hosting-serviceprovider DigiState tekent een gezamenlijk partnerschap met Litouwse HyperOps

| DigiState | 1 min | 8 juli 2020 13:16
Copyright: DigiState
De nieuwe samenwerking tussen Nederlandse en Litouwse bedrijven is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de hostingmarkt in de regio. Het partnerschap heeft tot doel meer inclusieve diensten te leveren aan de Litouwse hostingsector en beide bedrijven te helpen hun bedrijf internationaal te vestigen.
 
HyperOps (Litouwen) en DigiState (Nederland) hostingbedrijven hebben hun krachten gebundeld in het overbruggen van twee markten en het internationaal uitbreiden. De bedoeling van de samenwerking is om ervaringen uit te wisselen tussen twee markten in Oost- en Noordwest-Europa en een uitgebreidere hostingservice te leveren aan Litouwse klanten. HyperOps heeft een volledig ontwikkeld Infrastructure as a service-portfolio en zal lokale bronnen aan DigiState leveren. Het partnerschap is een positieve toevoeging aan de Litouwse hostingmarkt en biedt verbeterde eCommerce-hostingservices.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DigiState
DigiState is actief sinds 2007 en richt zich op hostingdiensten, waaronder webhosting, domeinnaamregistratie en SSL-certificaten. Managed hosting en eCommerce behoren tot de kernactiviteiten. Daarnaast biedt DigiState diensten aan op het gebied van beveiliging, serverbeheer en VoIP. Naast de Nederlandse markt bedient DigiState ook internationale klanten door heel Europa. DigiState staat niet alleen voor een goede bereikbaarheid van zowel de hostingservices als de helpdesk, duidelijke taal en snelle service, maar vooral ook voor veilige hosting. Daartoe begeleidt DigiState ondernemers actief in de veilige organisatie en het gebruik van hun hostingomgeving.
Meer over DigiState
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.