Cobalt Iron kondigt samenwerking aan met Tech Data in de Verenigde Staten en Canada

| Cobalt Iron | 1 min | 10 juli 2020 11:02
Copyright: Cobalt Iron
Cobalt Iron Inc., de leider op het gebied van SaaS-gebaseerde gegevensbescherming voor ondernemingen, heeft vandaag aangekondigd dat het een samenwerkingsovereenkomst heeft getekend met Tech Data, een wereldwijde IT-distributeur en oplossingenaggregator. Als het nieuwste lid van het Cobalt IronClad Partner Advantage (IPA) -programma, zal Tech Data Cobalt Iron's Compass® Enterprise SaaS-back-upplatform distribueren naar Amerikaanse en Canadese resellers wiens klanten op zoek zijn naar geavanceerde, geautomatiseerde en moderne gegevensbescherming.

Rodney Foreman, Chief Sales Officer, Cobalt Iron, merkte op: "Als een wereldwijd toonaangevende elektronicadistributeur en gedurende 11 opeenvolgende jaren een van de meest bewonderde bedrijven ter wereld, is Tech Data een uitstekende aanvulling op ons IPA-programma. Veel van de systemen waarop  bedrijven elke dag vertrouwen zijn de logistieke centra van Tech Data gepasseerd op weg naar de markt. Onze klanten van wederverkopers zullen enorm profiteren van de end-to-end benadering van Tech Data, het grote partnerecosysteem en de zeer gespecialiseerde vaardigheden in technologieën van de volgende generatie."

Compass is de enige gegevensbeschermingsoplossing op de markt die echt SaaS-gebaseerd, multicloud en analytisch gedreven is, met bekroonde beveiligings- en cyberaanvalpreventie-mogelijkheden ingebouwd in de oplossing. Met Compass vermeld op de Tech Data-lijnkaart, kunnen zowel zakelijke partners van Tech Data als Cobalt Iron Compass rechtstreeks bij Tech Data kopen voor levering aan hun eigen klanten. Naast de technologie biedt Tech Data certificering, training, instructie, technische ondersteuning en marketingdiensten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cobalt Iron
Cobalt Iron is leverancier op het gebied van SaaS-gebaseerde gegevensbescherming voor ondernemingen. Het bedrijf werd opgericht in 2013 om fundamentele veranderingen teweeg te brengen in de wereldwijde benadering van gegevensbescherming. Via analyse en automatisering stelt Cobalt Iron ondernemingen in staat om bestaande back-upoplossingen te transformeren en te optimaliseren in een eenvoudige cloudgebaseerde architectuur. Door gebruik te maken van de cloud, vermindert Cobalt Iron de totale capex aanzienlijk, terwijl back-upfouten en inefficiënties worden geëlimineerd.
Meer over Cobalt Iron
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.