Boomi Blueprint framework voor datamanagement levert bewezen snellere ROI dankzij best practices

Realiseer digitale ambities met Boomi Blueprint, voor de implementatie van een flexibele data integratie strategie

| Boomi | 3 min | 13 juli 2020 18:22
Copyright: Boomi
Boomi™, onderdeel van Dell Technologies™, kondigt vandaag Boomi Blueprint aan, een framework dat ervoor zorgt dat klanten hun digitale ambities effectief en efficiënt kunnen uitvoeren, zodat zij een snellere return-on-investment (ROI) behalen. Het framework omvat onder meer leiderschapsbegeleiding en praktische ontwerp- en implementatieondersteuning.

Het Boomi Blueprint framework helpt klanten hun strategie juist en effectief te implementeren. Daardoor vallen zowel de implementatiekosten als de totale kosten van eigendom (TCO) lager uit. Het framework bouwt verder op de Integration Center of Excellence (ICoE)-service van Boomi, dat in februari werd gepresenteerd.

"Disruptie is het nieuwe normaal. Om daar slim op in te kunnen spelen is het noodzakelijk een flexibele technologiebasis en best practices te hebben die een snelle reactie mogelijk maken”, zegt Chris Port, Chief Operating Officer bij Boomi. "In Boomi Blueprint zijn onze jarenlange best practices gebundeld en dat helpt klanten hun digitale platform op de juiste manier te implementeren. Tegelijk biedt het hen begeleiding bij het prioriteren van de belangrijkste initiatieven die de meest wezenlijke verbeteringen voor het bedrijf opleveren. Rust, zekerheid, een snellere ROI en meer flexibiliteit zijn essentieel om in deze economie succesvol te kunnen zijn.”

Ondersteuning van de business voor succes vandaag

De services van Boomi's Blueprint bieden ondersteuning op basis van bewezen methodes. De Blueprint services omvatten onder meer leiderschapsbegeleiding en praktische ontwerp- en implementatieondersteuning. Dit pakket van best practices geeft bedrijven de mogelijkheid te reageren op disruptieve krachten en hun digitale platform snel in lijn te brengen met de gewenste zakelijke visie en resultaten.

Leiderschapsbegeleiding

Leiderschapsbegeleiding (Leadership Guidance) bestaat onder meer uit services voor de platformstrategie (integratie, data of beide) en helpt klanten om hun digitale ambitie te bepalen, de huidige stand van zaken in kaart te brengen en de routekaart te definiëren voor het digitale platform, met focus op mensen, processen en technologie. Daarnaast is voor de leiderschapsbegeleiding het Digital Ideation Lab beschikbaar, het pop-up innovatielab van Boomi waar digitale specialisten technologieën onderzoeken, prototypes ontwikkelen en referentie-architecturen creëren voor een snelle zakelijke uitrol.

Praktische ontwerpondersteuning

Praktische ontwerpondersteuning (Design Practices) omvat onder meer platformarchitectuur en platformborging. Met Platform Architecture zorgt Boomi ervoor dat organisaties de juiste architectuur- en procesbegeleiding krijgen in de belangrijkste fases van een iPaaS-implementatie. Platform Assurance zorgt er bij bestaande klanten en partners voor dat hun bestaande implementatie in overeenstemming is met het gewenste eindstadium, de routekaarten en de normen, zodat deze aansluiten bij hun digitale ambitie.

Praktische implementatieondersteuning

Elke organisatie start op een ander punt in het integratietraject en heeft zijn eigen, unieke sterke punten, kansen en beperkingen. Die moeten worden onderkend en meegenomen in een moderniseringsprogramma. Architecten van Boomi helpen organisaties bij het bouwen, beheren en uitbreiden van een Integration Center of Excellence (ICoE) op maat om een innovatieve en moderne digitale onderneming te ontwikkelen die meer gericht is op samenwerking en op de community.

De best practices van het Boomi Blueprint framework sluiten aan bij Lean Portfolio Management, Scaled Agile en DevOps die bedrijven helpen om wendbaarheid en innovatie naar de markt te brengen.

Het Boomi Blueprint framework en de referentiearchitectuur zijn voor iedereen beschikbaar via de Boomi Community Boomiverse.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Boomi

Boomi verbindt alles en iedereen direct middels ons open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.
Boomi Inc., Boomi, het ‘B’ logo, Atom, AtomSphere en Molecule zijn handelsmerken van Boomi Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Boomi

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.