Ictivity wint Europese aanbesteding Aloysius Stichting

| Ictivity | 2 min | 14 juli 2020 10:22
Gewaardeerd
Afbeelding: Contractondertekening Aloysius-Ictivity-Divetro | Copyright: Aloysius
Ictivity heeft de Europese aanbesteding van de Aloysius Stichting, aanbieder van speciaal onderwijs, gewonnen. Toekomstgerichtheid en innovatie waren belangrijke aspecten in de keuze voor een ICT-partner. Daarnaast vormde de gebruikerstevredenheid een essentieel onderdeel en zocht de stichting een dienstverlener die de rol van ‘single point of contact’ op zich zou nemen voor alle ICT-gerelateerde vragen. De aanbesteding is voor Aloysius begeleid door DiVetro en verliep volgens een Best Value Procurement-procedure, en betreft een samenwerking voor in ieder geval vier jaar.

Hans Kelderman, voorzitter van het college van bestuur bij de Aloysius Stichting: “ICT is een belangrijke randvoorwaarde in het onderwijs: je moet ongestoord en veilig kunnen werken, zonder gehinderd te worden door techniek. De samenwerking met Ictivity zorgt ervoor dat we ons volledig kunnen focussen op onze kerntaak: sterk onderwijs voor een betekenisvolle toekomst voor onze leerlingen.”

Toekomstbestendige digitale werkplek

De Aloysius Stichting gaat gebruikmaken van Omnia Workspace, een digitale werkomgeving waarmee medewerkers vanuit één centrale plek toegang hebben tot alle informatie, benodigde applicaties en documenten. Het gaat om zo’n 1.000 medewerkers op 49 locaties. Daarnaast wordt Ictivity verantwoordelijk voor het beheer van de werkplek en het netwerk en verzorgt het bedrijf structureel ondersteuning op locatie en centrale ondersteuning via de servicedesk.

Ontzorgen van het onderwijs

Aloysius streeft ernaar om onderwijs en de ondersteuning richting haar medewerkers continu beter en slimmer te maken. De organisatie heeft een duidelijke focus: het ontzorgen van het onderwijs door het garanderen van randvoorwaarden voor digitalisering. IT speelt hierin dus een cruciale rol. Voor Aloysius is ICT een hulpmiddel om een passend onderwijsaanbod te realiseren. Hierdoor profiteren de 3.600 leerlingen ook van deze samenwerking. ICT is er niet alleen voor het gebruik van iPads in de klas, maar bijvoorbeeld ook voor onderwijs op afstand, VR en digitale vloeren.

Bart van Bokhoven, Segment Manager bij Ictivity: “We zijn verheugd over deze mooie nieuwe samenwerking. Aloysius is een toekomstgerichte organisatie, die samen aan de slag wil met innovatie en ontwikkeling. Hierbij brengen zij de expertise op het gebied van onderwijs en wij de kennis op het gebied van IT. Naast dat we beiden innovatieve spelers zijn, hebben we ook gemeen dat de gebruiker hoog in het vaandel staat. De adoptie van IT bij de gebruikers vormt dan ook een belangrijke factor in deze samenwerking. En dit sluit perfect aan op onze visie: ICT is er voor de gebruiker.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Ictivity

Ictivity heeft al 21 jaar ervaring met het automatiseren van werkplekken en het in beheer nemen van IT omgevingen. Ictivity begrijpt de onderliggende technologie als geen ander. Maar het grootste onderscheid ten opzichte van andere ICT-dienstverleners is dat Ictivity tevens oog heeft voor de medewerker: hoe kunnen we hem of haar optimaal faciliteren? Hoe kunnen we de rompslomp wegnemen en werk efficiënt maken? Dit vraagt om diepgaande kennis van de verticale markten. Immers, een gemeente kent heel andere persona’s dan een zakelijke dienstverlener of een logistiek bedrijf, maar ook heel andere werkprocessen. Doordat Ictivity zich verdiept in de werkprocessen zien zij ook waar het efficiënter kan. Ictivity hanteert altijd User Based Computing als uitgangspunt. Daaronder verstaan zij een IT-omgeving die zich plooit naar de behoeften van gebruikers. Het bedrijf ontwerpt IT-omgevingen niet vanuit een puur technische visie, maar zet de processen van een organisatie en taken van een medewerker centraal.
Meer over Ictivity

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.