Logitech stelt videoconferencing platform Sync per direct beschikbaar

| Logitech | 2 min | 19 november 2019 16:33
Afbeelding: Videoconferencing platform Sync | Copyright: Logitech
Logitech Sync is per direct wereldwijd beschikbaar. Het in juni aangekondigde Sync is een modern, cloud-based platform dat gebruikers helpt bij het monitoren en managen van hun meeting rooms, videoconferencing-apparatuur, en het up to date houden van deze apparaten.

Gedurende de betaperiode, die liep vanaf de aankondiging in juni, heeft Logitech samen met een selecte groep klanten en partners de functionaliteiten getest. Vandaag kondigen we met trots aan de dat geüpdatete versie - inclusief input uit de betaperiode - van Logitech Sync beschikbaar is voor consumenten en bedrijven.

Sync is een op IoT concept gebaseerde oplossing. Sensoren (Logitech hardware) communiceren via een gateway (Sync app) met een database (Sync cloud) en via een API kan de informatie uit de database gebruikt worden door andere systemen (bijvoorbeeld monitor- en beheersystemen van derde partijen) of Logitechs eigen Sync Portal. Door een account aan te maken en de app te installeren heeft men wereldwijd inzicht in de status van de vergaderruimte(s). Sync biedt de volgende features:
  • Real-time updates en monitoring: Dankzij Sync zijn gebruikers in staat om direct de status van verschillende meeting room-apparaten voor ogen te krijgen. Ze krijgen te weten welke meeting room online en klaar voor gebruik is en waar eerst een probleem moet worden opgelost indien dat nodig is.
  • Uitgebreid dashboard: Het uitgebreide dashboard geeft beheerders direct helder overzicht van de status binnen meeting rooms in hun organisatie. Het dashboard highlight bovendien de plekken die mogelijk issues hebben.
  • Firmware updates: Sync houdt Logitech-apparatuur makkelijker up to date. Dankzij Sync ben je er altijd als eerste bij, zodra er nieuwe features worden toegevoegd en bugs worden gefixt, zowel bij on-demand als geplande firmware updates.
  • Beheer vele ruimtes: Deze feature geeft gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig honderden bestaande meeting rooms toe te voegen aan Sync. Door het centrale platform en bulk-updatemogelijkheden kunnen vele ruimtes tegelijk beheerd worden.
  • Easy Deployment: Wanneer er wordt gewerkt met een MDM tool, zoals SCCM of Jamf, kan de Sync App gemakkelijk worden gedeployed.
  • RightSight-integratie: Autoframing-technologie verzekert deelnemers ervan dat ze perfect zijn geframed tijdens hun overleg. Dankzij Sync kunnen gebruiker RightSight handmatig aan of uitzetten. (Let op: Op dit moment alleen beschikbaar voor de Windows Sync App. Apple volgt op een later moment)
  • Schaalbaar naar de behoeften van de gebruiker: Sync biedt eenvoudige en accurate schaalbaarheid, ongeacht de hoeveelheid ruimtes en apparaten die de gebruiker wil managen.
Zelf Logitech Sync proberen? Vul dan dit formulier in om een gratis Logitech Sync account aan te vragen voor jouw organisatie:  Voor meer informatie over Logitech Sync kun je de bijgevoegde video bekijken en de bijbehorende blog lezen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.