Met de nieuwe Magic 2 LAN DINrail een nieuwe generatie Mesh-WiFi

| devolo | 2 min | 14 juli 2020 10:37
Gewaardeerd
Afbeelding: De nieuwe devolo Magic 2 WiFi | Copyright: devolo
Gigabitsnelheden door het hele huis! Om dit waar te maken, is van begin tot eind een sterk netwerk nodig. Met de Magic 2 LAN DINrail zorgt devolo voor zo’n netwerk. Deze nieuwe adapter is uitgerust met G.hn-technologie van hoge kwaliteit en maakt direct verbinding met het Powerline-signaal via de meterkast. Met de Magic 2 LAN DINrail verandert elk stopcontact in een highspeed toegangspunt met maximaal 2.400 Mbps.

Een sterk thuisnetwerk tot aan de zolderkamer

De jacht op een stabiel en krachtig thuisnetwerk begint voor veel huishoudens in de meterkast. Hier komt de internetverbinding binnen, maar van daaruit wordt de verbinding vervolgens onvoldoende verspreid door het huis. devolo pakt dit probleem aan met de Magic 2 LAN DINrail. Dit product wordt door een elektricien direct in de meterkast geïnstalleerd en tovert het complete elektriciteitsnet om tot een datasnelweg. Boren en het trekken van Ethernet-kabels door het hele huis is overbodig. De Magic 2 LAN DINrail creëert een Powerline-verbinding tussen de router en de netvoeding met automatische fasekoppeling op de plek waar de rest van het huis volledig voorzien wordt. Permanente integratie maakt transmissiesnelheden mogelijk van maximaal 2.400 Mbps, dankzij de nieuwste G.hn-Powerline-technologie.

Maximale performance voor maximale vraag

Extreem snelle datatransmissie naar een thuisbioscoop, de beste game-ervaring met lage latency of een nieuw multi-room muzieksysteem – de Magic 2 LAN DINrail transformeert elk stopcontact in een potentieel netwerkcontact dat alle multimedia-apparaten voorziet van snel internet. Met een bereik van maximaal vijfhonderd meter verandert het huis in een huis van de toekomst.

Netwerk-magie

De Magic 2 LAN DINrail maakt de weg vrij vanuit de meterkast voor de overige producten uit de devolo Magic-serie – het internetsignaal is beschikbaar via het elektriciteitsnet. Vervolgens is een andere Magic-adapter te installeren in elk stopcontact: van de Mesh-WiFi-adapter tot gigabit LAN – alle Magic-adapters zijn onderling compatibel.

Het modulaire ontwerp van het systeem zorgt voor op maat gemaakte uitbreidingsmogelijkheden voor elke behoefte. De DINrail-module garandeert een optimale toevoer met een snel netwerk door het hele huis en bij elk stopcontact.

devolo Cockpit en de webinterface van de adapters zijn te gebruiken voor de installatie van het Magic-netwerk. Als een Magic WiFi-adapter al in gebruik is, kan ook de gratis Home Network App worden gebruikt.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Magic 2 LAN DINrail is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 150 euro en dient te worden geïnstalleerd door een gekwalificeerde elektricien. Het Magic-netwerk is op flexibele wijze uit te breiden met extra adapters. devolo biedt drie jaar garantie op zijn producten.

 
Alternate text

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Matig (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over devolo

devolo maakt de woning intelligent en het stroomnet slim. Privéklanten brengen met Powerline-adapters van devolo highspeed dataverbindingen in elke ruimte. Internationaal zijn er ongeveer 40 miljoen dLAN®-adapters in gebruik. Bovendien ontdekken klanten met devolo Home Control de mogelijkheden van het Smart Home – snel in te richten, naar wens uitbreidbaar en makkelijk per smartphone te bedienen. Als OEM-partner past devolo zijn producten en oplossingen aan de individuele behoeften van internationale telecombedrijven aan. Op professioneel terrein biedt de ombouw van de energievoorzieningsinfrastructuur bovendien kansen: met devolo-oplossingen kunnen nieuwe Smart Grids realtime bewaakt en geregeld worden, en zijn volledig nieuwe diensten te realiseren.
Meer over devolo

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.