Sharp Energy Solutions Europe treedt toe tot eerste wereldwijde e-marktplaats Solar & Storage DigiCon als één van de founding partners

Sharp is aanwezig met de eerste virtuele stand en verschillende webinars

| Sharp | 2 min | 14 juli 2020 16:52
Copyright: Sharp
Sharp Energy Solutions Europe treedt toe tot het Solar & Storage DigiCon-platform van Joint Forces for Solar met een virtuele stand die start op 15 juli. De stand is de komende zes maanden online te bezoeken en biedt verschillende sprekerssessies. Tijdens de eerste e-conferentie “THE RENAISSANCE OF EUROPE” op 28 juli presenteert Sharp het bedrijf, het productportfolio en nieuwe projectmogelijkheden voor niet-gesubsidieerde stroomcontractactiviteiten (PPA’s) op het gebied van financiering en samenwerking. De conferentie start om 9.45 uur.  

Bezoekers kunnen de stand bezoeken en in gesprek gaan met Sharp-medewerkers via online chat, audio en video en offline contact. Belangstellenden vinden hier probleemloos de juiste mensen om mee te spreken over zaken die ze bezighouden. Ook is in de virtuele stand materiaal te vinden, waaronder brochures, productcatalogi, technische specificaties en contactgegevens.  
  
Joint Forces for Solar (JF4S) en de International Battery & Energy Storage Alliance (IBESA) lanceerden het nieuwe Solar & Storage DigiCon onlangs als virtuele omgeving en platform voor bedrijven om er hun producten, diensten en innovaties te laten zien. Zo kunnen deze bedrijven nieuwe leads genereren en met klanten schakelen op wereldwijde en lokale schaal. Het platform is in eerste instantie de komende zes maanden in de lucht.  
 
Een speciale focus is gericht op de verbinding en interactie tussen leverancier en marktintermediairs als installateurs, projectontwikkelaars en EPC-bedrijven. Naast de mogelijkheid om 24/7 met elkaar in contact te treden op een wereldwijde schaal en de laatste productinnovaties te laten zien, zijn er ook regionale live-dagen voor Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika en Azië-Pacific. Het platform verwacht veel belangstelling binnen elke regio en voorziet dat de e-conferenties bijdragen aan goede kennisuitwisseling tussen bedrijven en bezoekers op lokaal niveau. Sharp zal naast een virtuele tentoonstelling ook verschillende live-sessies organiseren. Deze worden later bekendgemaakt. 
 
“Na talrijke gesprekken met ons vertrouwde JF4S-team en andere spelers in de branche, voelden we een sterke behoefte om branchekennis te delen en het klantcontact te behouden – dat was voor ons een duidelijke call for action. Wij zien Solar & Storage DigiCon als een geïntegreerd platform en one-stop shop voor het wereldwijde zonne-energiesegment en zijn er trots op om een founding partner te zijn van dit splinternieuwe, wereldwijde e-platform.” Aldus Anne Schilling, Marketing and Communications Manager Sharp Energy Solutions Europe.  
 
Bezoeker en deelnemers kunnen zich hier registreren en de agenda kunt u raadplegen via deze link.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Sharp

Sharp Corporation is een Japanse multinationale onderneming die elektronische producten ontwerpt en produceert, met hoofdkantoor in Sakai-ku, Sakai. Sinds 2016 is het een dochteronderneming van Foxconn Group uit Taiwan.
Meer over Sharp

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.