Topscores halen doe je zo

Feit: oefenen is maar één van de factoren die meespeelt

| LG Electronics | 3 min | 14 juli 2020 16:56
Afbeelding: De LG OLED ZX | Copyright: LG Electronics
Jezelf op nummer 1 in de scorelijst zien staan is waarschijnlijk het beste gevoel wat er is. Voorheen leek dat alleen mogelijk te zijn op een echte game-pc inclusief monitor. Dit is echter steeds minder vaak het geval. Met de jaren zijn televisies namelijk belangrijker geworden voor het gamelandschap. Voorheen waren het voornamelijk grote bakbeesten die weggestopt stonden in een hoekje van de kamer, maar met de jaren zijn de televisies grafisch sterker en fysiek platter geworden en krijgen ze steeds vaker een prominentere plaats in het interieur. LG neemt je mee door de specificaties die ervoor zorgen dat jij vanaf je bank de hoogste scores haalt.

Van gamen in je woonkamer…

Als je dan uiteindelijk lekker op je bank zit met je controller in de hand, dan wil je uiteraard bovenaan het scoreboard eindigen of je eigen prestaties optimaliseren. Naast dat je de nodige skills moet hebben, speelt ook hardware hierbij een grote rol.

Traditioneel wordt er voornamelijk gegamed met dikke PC’s, grote monitoren en een goede muis, vanwege hun technische prestaties, maar in de afgelopen jaren is de televisie in opmars gekomen. De nieuwe generatie televisies beschikt over hogere verversingssnelheid en snellere reactietijd en zorgt ervoor dat gamen niet meer een zolder-activiteit is, maar iets wat je, misschien wel met z’n allen, in de woonkamer doet.

Met de specificaties die de nieuwste LG OLED TV’s in 2020 met zich meebrengen weet LG voorgoed een plekje in de harten van gamers te veroveren. Vanwege de snelle reactietijd van 1,7ms, samen met een hoge verversingssnelheid van 120Hz en het grote display, is een LG OLED televisie een must have voor alle gamers. Deze televisies beschikken als enige in de markt over NVIDIA G-SYNC en FreeSync technologie waardoor screen tearing verleden tijd is.

…Naar de hoogste score

LG was in 2019 de eerste die een game ready OLED TV’s introduceerde. Dit waren de eerste televisies die beschikten over NVIDIA G-SYNC® om ervoor te zorgen dat games soepel verliepen, iets wat voorheen alleen nog beschikbaar was op de meest geavanceerde monitoren. Dit is vooral belangrijk bij de ‘snelle’ games zoals de First Person Shooter, of FPS, games, maar zorgt er ook voor dat de graphics perfect worden weergegeven.

Naast bovengenoemde specificaties helpt de processor van de nieuwste LG OLED serie* je hier ook een handje bij. De laatste a9 processor zorgt ervoor dat er zo min mogelijk latency, bewegingsonscherpte en inbranding plaatsvindt. Deze elementen samen met de nodige uurtjes oefening zorgen ervoor dat jij blijft stijgen in de ranking. 

*Het gaat hierbij om de LG GX en CX OLED TV’s uit  2020

Jouw perfecte gamebuddy

LG's zelfoplichtende OLED-technologie maakt gebruik van de precisie van individuele pixelcontrole om een uitzonderlijke beeldkwaliteit, lage invoervertraging en ultrasnelle reactietijd te produceren, voor een meeslepende spelervaring zonder flikkering of stotteren, zoals bij de meeste TV’s het geval is. Daarnaast ondersteunen LG’s 2020 OLED-tv’s HDMI VRR en HDMI 2.1, waardoor LG het enige tv-merk is dat compatibel is met verschillende consoles.

De LG GX 65-inch TV, onderdeel van de GX Gallery-serie, heeft een uniek en strak design. De TV maakt gebruik van de OLED technologie, hierdoor is er geen achtergrondverlichting nodig en is de hoogste beeldkwaliteit in een ultradunne televisie geïntegreerd. Het 65-inch model is maar 20 mm dik en de TV wordt vlak tegen de muur gemonteerd, waardoor het nauwelijks ruimte inneemt in je gameroom!

Ook CX 48-inch TV biedt ,naast 4K beeldkwaliteit, alle specificaties die een echte game-TV nodig heeft. Met 8 miljoen pixels in het 48-inch scherm verpakt, heeft de de TV een vergelijkbare pixel dichtheid als die van een 96-inch 8K TV. Net zoals alle LG OLED-TV’s beschikt de CX over de OLED displaytechnologie die het licht tot op pixelniveau nauwkeurig regelt. Op deze manier speel jij alle games in de meest realistische kleuren, met het diepste zwart en een oneindig contrast.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over LG Electronics

LG Electronics, Inc. (KRX: 066570) is wereldwijd leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en (smart home) huishoudelijke apparatuur. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions, Business Solutions en Vehicle Components – en is één van 's werelds toonaangevende producenten van premium OLED-televisies, smartphones, smart home-producten, airconditioners, wasmachines en koelkasten.
Meer over LG Electronics

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.