KPN Security is One Identity's EMEA Partner of the Year 2020

Securitybedrijf ontvangt in totaal drie awards

| KPN | 2 min | 15 juli 2020 11:37
Afbeelding: v.l.n.r.: Mathijs Valk (VP Identity Operations KPN Security), Mark Uppelschoten (Channel Sales Manager Benelux One Identity) en Henk Bijsterbosch (Director Sales & Marketing KPN Security) | Copyright: KPN Security
One Identity heeft KPN Security benoemd tot EMEA Partner of the Year. Daarnaast ontving KPN Security nog de awards voor Regional Partner of the Year en EMEA Best Solution Sale. Het securitybedrijf verdiende deze laatste prijs met een groot project bij NS.

De awards zijn de bekroning van de strategische samenwerking tussen de twee bedrijven. KPN Security integreert de technologie van One Identity, leider in oplossingen voor identity & access management (IAM), in zijn Managed IAM-dienstverlening voor middelgrote tot grote organisaties.

Voordelen van Managed IAM

Met IAM regelen organisaties welke personen toegang hebben tot welke systemen, applicaties en data. Effectieve IAM is tegenwoordig veel meer dan alleen de aanschaf van een IT-tool. Het combineert diverse aspecten zoals veiligheid, procesoptimalisatie en het voldoen aan wet- en regelgeving. Veel organisaties ervaren het beheer dan ook als complex.

KPN Security, de grootste managed security service provider (MSSP) van Nederland, ontzorgt organisaties op dit gebied. Met zijn Managed IAM-dienstverlening neemt KPN Security het IAM-beheer volledig uit handen. Klanten verkrijgen dus wel inzicht in en controle over al hun digitale identiteiten, maar hebben verder geen omkijken naar het beheer.

Focus op managed security services

Met de EMEA Partner of the Year-award uit One Identity zijn waardering voor een succesvol jaar van het partnership en de sterke focus van KPN Security op managed security services.

"We zijn bijzonder trots op deze drie awards", zegt Mathijs Valk, VP Identity Operations bij KPN Security. "Dat wij drie prijzen mogen ontvangen, na pas twee jaar partnership, zien wij als een erkenning van onze strategie om organisaties verder te ontlasten op het gebied van toegangsbeheer. We kijken ernaar uit om onze Managed IAM-business samen met One Identity verder te laten groeien."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over KPN

We maken het leven vrijer, leuker en makkelijker door te verbinden. Met passie werken we aan onze veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat alles en iedereen altijd en overal verbonden is en om tegelijkertijd een welvarendere en schonere wereld te cree?ren.
Meer over KPN

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.