Omzet Shippeo verdrievoudigd in de eerste helft 2020

| SHIPPEO | 2 min | 16 juli 2020 18:10
Afbeelding: Omzet Shippeo verdrievoudigd in de eerste helft 2020 | Copyright: SHIPPEO
 Shippeo, de Europese marktleider in real-time transport visibility oplossingen, kondigde vandaag een recordgroei aan voor de eerste helft van 2020. De Software as a Service (SaaS) inkomsten stegen 204% ten opzichte van vorig jaar, ondanks de wereldwijde impact van Covid-19.

Shippeo is het snelst groeiende real-time visibility platform van Europa. Bedrijven zijn op zoek naar expertise op het gebied van end-to-end supply chain visibility om de steeds complexer wordende Europese markt goed te kunnen bedienen.

"Visibility platforms vormen een voor de hand liggende oplossing om de potentie van de supply chain beter te benutten", zegt Shippeo COO Lucien Besse. "Omdat kapitaaluitgaven niet nodig zijn en omdat de SaaS-oplossing perfect te integreren is met bestaande systemen, zorgt dit voor aanvullende businesswaarde.”

Sinds januari 2020 heeft Shippeo verschillende grote internationale merken verwelkomd, waaronder: Fressnapf Group, de grootste Europese retailer in dierbenodigdheden, de Europese marktleider in industrial engineering en persoonlijke beschermingsmiddelen Rubix, de grootste Europese vruchtensapleverancier Eckes- Granini, en staalleverancier Thyssenkrupp Materials France.

Ook een aantal grote logistieke dienstverleners, waaronder de Servische Milsped Group, de gevestigde Nederlandse speler Ewals Cargo Care en het Luxemburgse Redspher, koos voor het transport visibility platform van Shippeo.
Parallel kondigde Shippeo samenwerkingsverbanden aan met TMS-leverancier Alpega en met de 4PL-serviceprovider 4flow.

De unieke aanpak, de mogelijkheden en de oplossingskwaliteit van Shippeo zorgen volgens Besse voor nieuwe klanten. Bovendien zegt hij: “De teams van Shippeo doen er alles aan om de beste oplossing op de markt te leveren. We bieden een best-in-market ETA-voorspelling. Onze nieuwe mobiele app heeft een scala aan functionaliteit, van pallet scanning tot en met de digitale vrachtbrief (eCMR).”

Vervoerders geven Shippeo een tevredenheidsscore van 98% voor hun onboarding-ervaring, die Besse toeschrijft aan het krachtige Onboarding Automation Center. "Het maakt het hele proces uiterst eenvoudig voor verladers en vervoerders."

CEO Pierre Khoury is trots dat het Shippeo team sinds januari met 33 nieuwe teamleden is gegroeid. Khoury: “We blijven ons talentvolle team uitbreiden om maximaal aan de verwachtingen van onze klanten te kunnen blijven voldoen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over SHIPPEO

Shippeo, de marktleider in Supply Chain Visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 5 miljoen ladingen per jaar voor toonaangevende klanten.
Meer over SHIPPEO

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.