Rubrik benoemt Martin Brown en Jan Ursi tot VP en Senior Director

Nieuwe EMEA VP Martin Brown bouwt verder aan de groei van Rubrik in EMEA; Jan Ursi gaat leidinggeven aan de channel-organisatie

| Rubrik | 2 min | 16 juli 2020 18:34
Afbeelding: Martin Brown (l.) en Jan Ursi (r.) | Copyright: Rubrik
Rubrik introduceert twee nieuwe aanwinsten. De leverancier van Multi-Cloud Data Control-oplossingen benoemt Martin Brown tot EMEA VP, en Jan Ursi tot Senior Director voor EMEA Channels and Technology Partners.

Met de toename van data, neemt ook de verspreiding van data door een organisatie toe. Daarom is er vanuit organisaties een sterke vraag om cloud adoptie te versnellen. Door de integratie van de cloud kunnen organisaties zich beter beschermen tegen ransomware-aanvallen, verkrijgen zij meer overzicht van alle data silo’s, kunnen ze gevoelige data beveiligen om compliance te verbeteren en profiteren ze bovendien van betere bedrijfsresultaten.

Martin Brown wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de go-to-market-strategie binnen EMEA. Met deze strategie wil hij de Cloud Data Management-oplossing van Rubrik introduceren bij datagedreven organisaties.

Brown werkte voorheen als RVP voor UKI, Midden-Oosten en Afrika, en als Director voor Western EMEA bij Rubrik. Daarvoor was hij zeven jaar werkzaam bij Dell EMC.

Jan Ursi gaat leidinggeven aan Rubrik’s partner sales en technology alliances in EMEA. Hij was voorheen werkzaam bij UiPath waar hij een bijdrage heeft geleverd aan de groei van het partnernetwerk in EMEA. Daarnaast heeft hij in het verleden de EMEA-tak van Nutanix opgericht en geholpen met zijn groei.

“Martin en Jan hebben veel kennis van de markt in EMEA. Beiden hebben een indrukwekkende staat van dienst”, aldus Brett Shirk, Chief Revenue Officer bij Rubrik.

“Het afgelopen fiscale jaar was een recordjaar voor het Rubrik. Steeds vaker zien we sterke implementaties van onze innovatieve oplossingen die organisaties ondersteunen in complexe uitdagingen op het gebied van datamanagement. Voor veel organisaties in de EMEA-regio zijn compliance, de zichtbaarheid van data en de resiliency tegen ransomware de grootste focuspunten. Martin en Jan beschikken over expertise op al deze gebieden en vormen straks de spil in het aanjagen van de voortdurende groei in deze regio.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Rubrik

Over Rubrik

Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.