Equinix levert Equinix Cloud Exchange Fabric aan Wasabi Technologies

| Equinix | 2 min | 20 november 2019 14:21
Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX), wereldwijde aanbieder van interconnectie- en datacenters, levert Equinix Cloud Exchange Fabric™ (ECX Fabric™) aan Wasabi Technologies, leverancier van hot cloud-opslag. Equinix-klanten op ECX Fabric hebben nu toegang tot directe en sterke connectiviteit met de hot cloud-storage services van Wasabi.

Wasabi biedt een one size fits all cloud-storage service voor hot data – data die tier-free en direct beschikbaar is. Dit betekent dat eindgebruikers toegang hebben tot actieve data, tegen lagere kosten dan traditionele cold storage services. Daarnaast is deze dienst aanzienlijk sneller dan de traditionele frequent-access storage services.

Netwerkverbinding via ECX Fabric

Klanten kunnen nu direct verbinding maken met Wasabi Direct Connect en profiteren van de Equinix Cloud Exchange (ECX). ECX Fabric is een on-demand netwerkverbinding waarmee bedrijven direct toegang hebben tot hun gedistribueerde infrastructuur, inclusief 's werelds grootste netwerkdienst- en cloudaanbieders, op Platform Equinix. Het biedt ook multi-cloud connectiviteit en connectiviteit op afstand naar andere markten.

Wasabi biedt klanten de mogelijkheid om het langdurige proces van nieuwe circuitinstallaties met traditionele Network Service Providers (NSP's) te omzeilen met ECX Fabric-locaties in Amsterdam en Ashburn. In de nabije toekomst zullen er wellicht verbindingen met ECX-locaties in Silicon Valley, Tokio, Dublin, Helsinki, Los Angeles en Dubai worden toegevoegd.

Vaste transportprijzen

"Klanten die migreren van on-premise opslag naar cloudopslag hebben vaak wel een duidelijk inzicht in de hoeveelheid data die ze moeten opslaan, maar niet direct in de frequentie waarmee deze data toegankelijk moeten zijn. Dit maakt het moeilijk de kosten te voorspellen, omdat deze variëren op basis van de hoeveelheid die je uploadt en downloadt. Wij raden het gebruik van ECX en Wasabi Direct Connect aan bij onze klanten, omdat het ideaal is voor bedrijven die op zoek zijn naar directe, veilige en snelle connectiviteit met vaste maandelijkse transportprijzen", aldus David Friend, CEO van Wasabi.

Migreren naar colocatie

Gartner voorspelt dat in 2025, 80 procent van de organisaties volledig zal migreren van datacenters op locatie, naar colocatie, hosting en de cloud, waardoor ze hun traditionele datacenter zullen moeten sluiten"1, aldus Michiel Eielts, Managing Director Benelux van Equinix. "De integratie van Wasabi en Equinix ondersteunt deze trend. "Bedrijven realiseren zich dat het niet langer in hun financieel of operationeel belang is om hun eigen infrastructuur te bezitten en te exploiteren. Met deze integratie kunnen klanten volledig profiteren van de snelle connectiviteit van Equinix en de hoogwaardige en goedkope cloud-opslag die Wasabi biedt."

1 Gartner Press Release, Gartner Identifies the Top 10 Trends Impacting Infrastructure and Operations for 2019, December 2018

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Equinix
Equinix, Inc. (NASDAQ: EQIX), verbindt toonaangevende bedrijven en overheden overal ter wereld rechtstreeks met hun klanten en partners in datacenters met de grootste keuze in netwerken. Equinix brengt bedrijven samen om nieuwe groeimogelijkheden te realiseren en hun organisatie, IT- en cloudstrategieën te versnellen. In de hedendaagse digitale economie, waar zakelijke businessmodellen steeds afhankelijker zijn van elkaar, is interconnectie essentieel voor succes. Equinix exploiteert het enige wereldwijde interconnectieplatform. Dit creëert constant nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en overheden die op deze manier bij elkaar worden gebracht.
Equinix and IBX are registered trademarks of Equinix, Inc. International Business Exchange is a trademark of Equinix, Inc.
 
Meer over Equinix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.