Interxion: A Digital Realty Company neemt Europese koppositie in op datacenter-ranglijst

| InterXion | 2 min | 17 juli 2020 11:47
Afbeelding: Cloudscene H1 2020 Data Centre Ecosystem Leaderboard | Copyright: InterXion / Cloudscene
 Interxion: A Digital Realty Company is volgens het vooraanstaande marktinformatieplatform Cloudscene de meest toonaangevende datacenter-leverancier van de EMEA-regio. In de Noord-Amerika is Digital Realty de nieuwe nummer twee van de ranglijst.
 
Het Cloudscene H1, 2020 Data Centre Ecosystem Leaderboard rangschikt datacenter-exploitanten per regio. De leveranciers worden beoordeeld op basis van datacenterdichtheid (het totaal aantal faciliteiten in de regio), en connectiviteitsaanbod (aanwezigheid van serviceproviders, het aantal directe verbindingen met cloud-leveranciers, (zogenaamde cloud onramps) en het aantal netwerkknooppunten. Van de ruim 7000 partijen die zijn opgenomen in het Cloudscene-platform voert Interxion de lijst aan voor de EMEA-regio.

Combinatie

Eerder dit jaar werd Interxion onderdeel van Digital Realty. Daarmee werden de datacenter-voetafdruk en het aanbod van carriers en cloud-netwerk knooppunten in de Europese regio gecombineerd. Als Digital Realty Company is Interxion daardoor in staat geweest te blijven voldoen aan de groeiende vraag in de regio, en worden klanten in staat gesteld wereldwijd nieuwe mogelijkheden te benutten.
Het leveren van digitale diensten in verschillende regio's, aan verschillende klanten en aan steeds meer eindpunten wordt echter een steeds grotere uitdaging op het gebied van connectiviteit. Naar verwachting spenderen organisaties tussen 2019 en 2022 ruim 5.900 miljard dollar aan de digitale transformatie. In 2022 verwachten IT-leiders tot 20 locaties meer te bedienen dan ze nu doen. Daarnaast voorspelt IDC  dat er in 2025 meer dan 41,6 miljard aangesloten apparaten in gebruik zullen zijn.

Groei

Interxion ervaart dan ook een toenemende vraag naar datacenterdiensten en blijft groeien om organisaties te helpen met hun connectiviteitsuitdagingen en om hun digitale transformatiestrategieën te ondersteunen. Zo is er recentelijk onder andere land aangekocht in Frankfurt en Parijs en is de sterk geconnecteerde Digital Docklands-campus in Londen uitgebreid met een nieuwe locatie: de Cloud House site. Daarnaast is het datacenterplatform PlatformDIGITALTM, uitgebreid, waarmee organisaties aan hun wereldwijde connectiviteitsbehoeften kunnen voldoen. Via PlatformDIGITALTM hebben Interxion-klanten momenteel on-demand toegang tot meer dan 30 cloud onramps, 1.600 netwerken, 135.000 cross-connect verbindingen en 250 cloud- en IT-providers.

"Door onze klanten toegang te geven tot meer dan 1.600 unieke connectiviteitsproviders en door veel van de huidige hyperschaalbare cloud onramps in onze datacentercampussen te hosten, stellen we hen in staat om hybride IT-architecturen met hoge prestaties en lage latency te implementeren. Het feit dat Interxion in heel EMEA de toppositie heeft ingenomen, is een bevestiging van onze voortdurende investering in het creëren van verbonden gemeenschappen waar onze klanten waarde aan hechten", vertelt Vincent in 't Veld, VP Platforms van Interxion: a Digital Realty Company.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over InterXion

Interxion: A Digital Realty Company, is een toonaangevende leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten en bedient een breed scala aan klanten vanuit haar datacenters in diverse Europese landen en vanuit haar datacenters wereldwijd. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Connectiviteitsproviders, Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.
Meer over InterXion

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.