Eerste gezamenlijke product van Shape en F5 beschermt websites tegen bots

Silverline Shape Defense verbetert online gebruikerservaring en security door automatische aanvallen af te slaan

| F5 Networks | 2 min | 20 juli 2020 15:02
Copyright: F5 Networks
F5 introduceert Silverline Shape Defense, een beveiligingsoplossing die websites beschermt tegen malafide internetverkeer. De nieuwe service beveiligt bedrijven tegen bots, credential stuffing, scraping en andere geautomatiseerde aanvallen die leiden tot fraude en misbruik. Het is het eerste product dat op de markt wordt gebracht nadat Shape eerder dit jaar door F5 werd overgenomen.
 
Silverline Shape Defense gebruikt kunstmatige intelligentie om realtime te bepalen of een applicatie-request van een persoon of van een bot afkomstig is en kan onderscheid maken tussen kwaadwillende en geautoriseerde individuen. Hierdoor wordt onbetrouwbaar verkeer tegengehouden zonder dat gebruikers extra login-handelingen moeten uitvoeren. Bedrijven worden hierdoor beschermd tegen fraude, hebben lagere operationele kosten en kunnen een betere gebruikerservaring bieden. Silverline Shape Defense gebruikt het Shape-netwerk dat meer dan een miljard aanvallen per dag tegenhoudt. 
 
De nieuwe toepassing kan in minder dan een half uur worden uitgerold, zonder dat daar gevorderde kennis van applicatiebeveiliging voor nodig is. Het werkt met een makkelijk te gebruiken beheerinterface om het netwerkverkeer inzichtelijk te maken, en te laten zien hoe dat verkeer wordt beveiligd. Doordat het volledig cloud-gebaseerd en beheerd is, komt er geen hardware bij kijken en geen installaties en is het altijd up-to-date.
 
Met deze introductie profiteren F5-klanten van een geïntegreerde, volledig beheerde bescherming van hun applicaties middels oplossingen als Silverline DDoS Protection, Silverline Web Application Firewall en Silverline Threat Intelligence. De oplossingen samen stellen bedrijven in staat hun applicaties te beveiligen zonder dat er een heel security-team nodig is om het aan te sturen. Op die manier zorgt Silverline niet alleen voor de juiste bescherming, maar biedt het ook een oplossing voor het veel geziene kennistekort bij IT-medewerkers op cybersecurity-gebied.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over F5 Networks

F5 (NASDAQ: FFIV) geeft ‘s werelds grootste bedrijven, service providers, overheden en consumentenmerken de gelegenheid om elke app, waar dan ook, veilig aan te bieden aan de gebruikers. F5 levert cloud en security applicatieservices die organisaties in staat stelt een infrastructuur te kiezen die het beste bij hen past, zonder concessies te doen op snelheid en controle.
Meer over F5 Networks

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.