Toucan Toco stelt Willy de Groot aan als Business Development Manager Benelux

| Toucan Toco | 2 min | 21 juli 2020 11:17
Gewaardeerd
Afbeelding: Willy de Groot, Business Development Manager Benelux Toucan Toco | Copyright: Toucan Toco
Toucan Toco, specialist in data storytelling, versterkt het team in Amsterdam met Willy de Groot als Business Development Manager Benelux. Het kantoor in de hoofdstad is de basis voor de groei in Noord-Europa. Met het aannemen van De Groot geeft Toucan Toco verder vorm aan het verwezenlijken van de ambities op de Nederlandse markt. 

Voor zijn overstap naar Toucan Toco was Willy de Groot Senior Cloud Solution Specialist bij Oracle. Hij deed tijdens zijn loopbaan ruime ervaring op in de IT- en dienstensector en voegt met zijn kennis van Software as a Service (Saas) en Business Development  waardevolle expertise toe aan het team. Bovendien weet De Groot hoe hij organisaties kan ondersteunen bij digitale transformatie en het vereenvoudigen van processen met schaalbare IT-oplossingen. 

“Het is de missie van Toucan Toco om met data storytelling het begrip en het gebruik van data te versterken, zodat niet alleen managers, maar álle medewerkers inzichten uit data kunnen halen”, zegt De Groot. “Ik zie ernaar uit om een bijdrage te mogen leveren aan deze missie en organisaties te laten zien wat de oplossingen van Toucan Toco kunnen betekenen voor het nemen van gefundeerde beslissingen die helpen de positie van het bedrijf te versterken.”

“Data speelt een grote rol in het ontdekken van nieuwe kansen en mogelijkheden. De komende maanden zullen er meer bedrijven zijn die moeten herontdekken waar hun toegevoegde waarde ligt”, zegt Yann Toutant, country manager Nederland bij Toucan Toco. “Met de toevoeging van Willy aan ons team kunnen we nog beter inspelen op de kansen die de huidige markt biedt voor het democratiseren van data onder alle medewerkers om organisatiebreed waardevolle inzichten te krijgen.” 

Toucan Toco is opgericht in 2014 heeft inmiddels kantoren in de Benelux, Frankrijk, Spanje, Italië en Amerika. Onder de ruim 100 klanten die gebruikmaken van de oplossingen van Toucan Toco bevinden zich onder meer Heineken, l’Oréal, Sodexo en Renault Nissan. In november 2019 ontving het bedrijf in een eerste investeringsronde 12 miljoen euro groeikapitaal. Onlangs werd Toucan Toco in G2 Crowd's Summer 2020 Grid-rapport verkozen tot Europese leider in Analytics Software en leider in Embedded Analytics.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (4 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Toucan Toco
Toucan Toco is specialist in data storytelling. Het Franse bedrijf werd in 2014 opgericht door Kilian Bazin, Charles Miglietti, Baptiste Jourdan en David Nowinsky. Zij zagen dat alleen experts toegang hadden tot bedrijfsdata. Het doel is om data op een eenvoudige manier toegankelijk te maken voor andere professionals om zo ook waarde toe te voegen aan de beslissingen die zij moeten nemen.
Meer over Toucan Toco
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.