BlackBerry zorgt voor balans tussen vraag naar productiviteit en veiligheid met vernieuwde UEM Software Suite

| BlackBerry | 2 min | 21 november 2019 17:02
BlackBerry Limited presenteert vandaag BlackBerry® Secure UEM & Productivity Suites. Hiermee kunnen bedrijven hun snel veranderende beveiligings- en Internet of Things (IoT)-omgeving beheren.

BlackBerry Secure UEM & Productivity Suites zijn een strategische update van BlackBerry's vlaggenschip, de Enterprise Mobility Suite, en worden nu aangeboden als drie suites. Hierdoor kunnen organisaties de oplossing kiezen die op dit moment het beste bij hun beveiligings- en productiviteitswensen past en eventueel voor meer capaciteit kiezen wanneer dat nodig is.

"Naarmate het aantal IoT-endpoints en -apparaten blijft groeien, hebben organisaties en overheden flexibele oplossingen nodig om hun gegevens te beschermen, die er tegelijkertijd voor zorgen dat gebruikers productief en veilig zijn", aldus Billy Ho, Executive Vice President van Enterprise Products bij BlackBerry. "Door een van onze belangrijkste oplossingen te blijven vernieuwen, komen we onze belofte na om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten wereldwijd. Daarnaast laten we zien dat organisaties zowel hoogwaardige beveiliging als productiviteit kunnen bieden in een gestroomlijnde oplossing.”

BlackBerry Secure UEM & Productivity Suites bieden IT-leiders en eindgebruikers veilige toegang tot tools, applicaties en bestanden voor verbeterde productiviteit, samenwerking en flexibiliteit. Het volledige aanbod van de nieuwe BlackBerry Secure UEM & Productivity Suites is als volgt: 
  • Choice Suite– Hiermee kunnen bedrijven de productiviteit verhogen en kosten verlagen met veilige toegang tot belangrijke bedrijfstools en analytics. De Choice Suite biedt de mogelijkheid om alle apparaten en apps te beheren, op verschillende belangrijke platformen en modellen voor eigendom van apparaten. Eén platform stroomlijnt apparaatbeheer en vereenvoudigt IT- en eindgebruikerservaringen.
  • Freedom Suite– Hiermee kunnen klanten de flexibiliteit van teams verhogen met toepassingen voor samenwerking, aanpassing van apps en beveiliging op bedrijfsniveau. Voortbordurend op de Choice Suite biedt de Freedom Suite een platform voor samenwerking op het gebied van content, identiteits- en toegangsbeheer, ontwikkelingstools voor aangepaste apps en de mogelijkheid voor gebruikers om veilig samen te werken met mobiliteitsapps van Microsoft®.
  • Limitless Suite– Voorziet organisaties van extra veiligheid voor beveiliging van bestanden en Digital Rights Management (DRM). De Limitless Suite bouwt verder op de Choice en Freedom suites met mogelijkheden voor multi-channel notificaties en een veilig platform voor samenwerking op het gebied van content met volledige DRM voor beveiligingsbeleid op bestandsniveau.

Complimenten uit de industrie

"BlackBerry blijft innoveren en zijn UEM-portfolio uitbreiden. Deze nieuwe suites helpen bij het voldoen aan de behoeften van klanten die op zoek zijn naar waardevolle IoT-endpoints”, zegt Jack Gold, President en Principal Analyst bij J. Gold Associates, LLC. “Organisaties beseffen dat ze krachtige en flexibele oplossingen nodig hebben om hun belangrijke data en medewerkers te beschermen, terwijl ze ondertussen de snel veranderende omgeving van apparaten en apps bij moeten houden.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.