Quanza completeert haar nieuwe Management Team

| Quanza | 1 min | 22 juli 2020 11:14
Afbeelding: Het Quanza Management Team | Copyright: Quanza
Per 1 juli 2020 is Jan Martijn Metselaar gestart als Manager Engineering van Quanza B.V.. Eerder dit jaar benoemde Quanza al Anouk Noordervliet als Manager Service Operations, Adam van de Putte als Manager Customer Operations en John de Voogd als Manager Sales. Het nieuwe Management Team van Quanza is hiermee compleet.

Jan Martijn werkte de afgelopen drie jaar voor Eurofiber. Daarvoor werkte hij bij T-Mobile, Vodafone, WinITu, Tiscali en KPN. Met zijn kennis van bestaande en toekomstige netwerken in combinatie met zijn passie voor vergaande optimization en automation van life-cycle management bij Operators en Service Providers is hij een welkome aanvulling voor het Management Team.

Quanza levert premium infrastructuur services voor de meest innovatieve organisaties van Nederland. Quanza wil haar portfolio van services (24×7) verder uitbouwen en daarmee de eigenaren van geavanceerde infrastructuren volledig ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun innovatie. Quanza heeft de ambitie om in het segment voor Service Providers en Operators de komende jaren verder te groeien.

Frans ter Borg, directeur Quanza: “Wij willen onze klanten laten innoveren, zonder zorgen voor de operations van hun infrastructuur. Innoverende klanten willen de laatste technologie en stellen vervolgens hoge eisen aan de beschikbaarheid daarvan. Met dit Management Team kunnen we dat waarmaken."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Quanza

Quanza levert managed services om de operations van netwerken, datacenters en cloud infrastructuren volledig uit handen te nemen. Dit gaat dan om services als infrastructure management, service desk / 24x7-NOC, security en customer delivery processen. Quanza is partner van publieke en interne “Service Providers”, zoals hosters, cloud en network operators, SAAS-providers en datacenters.
Meer over Quanza

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.