Axis presenteert compacte recorder voor AXIS Companion-videomanagementsoftware

De fabrikant van netwerkcamera's breidt hiermee het end-to-end portfolio uit voor het mkb

| Axis Communications | 2 min | 22 juli 2020 11:28
Afbeelding: De AXIS S3008 Recorder | Copyright: Axis Communications
Axis Communications presenteert de nieuwe AXIS S3008 Recorder. De recorder is eenvoudig te installeren en biedt de mogelijkheid om beelden in UHD-resolutie op te nemen. Bovendien is de recorder compatibel met de bekende AXIS Companion-videomanagementsoftware (VMS).

De AXIS S3008 Recorder is de opvolger van de AXIS Companion Recorder, die eerder in 2020 uit het assortiment werd gehaald. Het product is onderdeel van het Axis end-to-end concept, waarbij kleine en middelgrote bedrijven een complete beveiligingsoplossing kunnen samenstellen op basis van Axis-producten. De oplossingen binnen dit concept zijn eenvoudig in gebruik, betrouwbaar en betaalbaar. De nieuwe hoogwaardige recorder van Axis biedt een geïntegreerde PoE-switch voor maximaal acht camera’s, een voor videobewaking geschikte harde schijf en een gigabit-uplink voor video-opname in UHD-resolutie.

Verschillende producten toevoegen

De AXIS S3008 Recorder is uitvoerig getest in combinatie met een breed scala aan Axis-producten. Iedere Axis end-to-end bewakingsoplossing kan dan ook eenvoudig worden uitgebreid met extra recorders en andere Axis-producten. Zo kunnen bijvoorbeeld netwerkluidsprekers worden toegevoegd om te communiceren met personeel of om indringers af te schrikken en door stations (of video-intercoms) worden geïntegreerd voor audiovisuele identificatie en toegangscontrole op afstand. De recorder is bovendien compatibel met de gratis AXIS Companion VMS (versie 4) en maakt op deze manier eenvoudig beheer van alle geïnstalleerde Axis-producten mogelijk.

Professionele netwerkvideobewaking

Thorsten Grimm, Manager Area Sales bij Axis Communications in Middle Europe, legt uit: “In combinatie met de AXIS Companion VMS maakt de nieuwe recorder kostenefficiënte en professionele netwerkvideobewaking mogelijk voor eigenaren van kleine en middelgrote ondernemingen. Vooral dit soort bedrijven zijn vaak op zoek naar betaalbare en betrouwbare end-to-end beveiligingsoplossingen, die flexibel en intuïtief te gebruiken zijn.”

Specificaties

De belangrijkste kenmerken van de AXIS S3008 Recorder:
  • Compact formaat met geïntegreerde PoE-switch;
  • Compatibel met AXIS Companion VMS;
  • Eenvoudige installatie en bediening;
  • Harde schijf geschikt voor videobewaking;
  • USB 3.0 om video's te exporteren;
De AXIS S3008 Recorder is direct beschikbaar via de verkoopkanalen van Axis. Het product heeft tot vijf jaar garantie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Axis Communications

Axis maakt een slimmere en veiligere wereld mogelijk, door netwerkoplossingen te ontwikkelen die inzicht bieden in het verbeteren van de veiligheid en nieuwe manieren van zakendoen. Als technologieleider in netwerkvideo biedt Axis producten en diensten voor videobewaking en beeldanalyse, toegangscontrole en audiosystemen.
Meer over Axis Communications

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.