Tanium introduceert nieuw wereldwijd partnerprogramma Tanium Partner Advantage

| Tanium | 2 min | 20 november 2019 15:27
Gewaardeerd
Tanium introduceert nieuw wereldwijd partnerprogramma Tanium Partner Advantag
 
Tanium, leverancier van het bewezen platform voor endpoint visibility en controle, introduceert vandaag Tanium Partner Advantage, een nieuw partnerprogramma dat zich laat kenmerken door eenvoud, voorspelbaarheid en winstgevendheid.

In tegenstelling tot veel traditionele partnerprogramma’s van technologiebedrijven, is Tanium Partner Advantage ontworpen zonder arbitraire barrières voor partnersuccessen, rigide tiers, certificeringvereisten of complexe fees. Bij Tanium bereiken partners voordelen bij het meten van de Total Partner Value die ook kijkt naar de relatie die de partner heeft met Tanium op het gebied van financiële prestaties, het opbouwen van ervaring, investeringen, groei en klantsuccessen.

Met Partner Advantage heeft Tanium een flexibel programma gecreëerd dat partners ondersteunt bij de businessmodellen die ze inzetten in hun customer journey; van het beïnvloeden van de aankoop tot en met het leveren van ongoing managed services. In de eerste fase omvat Tanium Partner Advantage:
  • Training en ondersteuning die zorgt voor hoge skill-niveaus
  • Een gepersonaliseerde, op maat gemaakte portal-ervaring die voor elke klantmedewerker en zijn of haar rol in het partnership
  • Een aanpak gebaseerd op beloningen bij progressie bij de partners zonder onneembare drempels op het gebied van training en andere maatregelen 
“De realiteit in het kanaal van tegenwoordig is dat partners minder focus hebben op wat ze ze labelen en juist meer op hoe ze hun klanten kunnen helpen bij hun business-problemen”, zegt Tom Herrmann, Tanium Global Vice President, Alliances & Channels “We zien hoe onze partners hun business anders aanpakken en hebben daarom Tanium Partner Advantage ontwikkeld om partners meer flexibiliteit te bieden om hun klanten optimaal te kunnen bedienen met diverse business-modellen.”

In de afgelopen twaalf maanden heeft Tanium flink geïnvesteerd in channel go-to-market-resources, inclusief sales managers, channel marketing en partner enablement om zo de relatie met partners voor te bereiden op de volgende groeifase. Onderdeel van de jaarlijkse CONVERGE-conferentie die deze week plaatsvindt in Nashville is dan ook de eerste Global Partner Summit.

Het Tanium-ecosysteem van partners ondersteunt enterprises en overheidsorganisaties bij het oplossen van de meest ingewikkelde security-, compliance-, en IT operations-uitdagingen. Met behulp van het Tanium-platform transformeren klanten hun endpoint management- en security operations naar ongekende snelheid en schaal.

Het Tanium Partner Advantage -programma is beschikbaar voor Tanium-partners vanaf het eerste kwartaal van het fiscaal jaar 2020 van het bedrijf.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Tanium
Tanium biedt een bewezen endpoint management- en security-platform dat gebouwd is voor veeleisende IT-omgevingen. Veel van de grootste en meest ontwikkelde bedrijven ter wereld, inclusief meer dan de helft van de Fortune 100, top retailers, financiële instellingen en zes divisies van de Amerikaanse strijdkrachten vertrouwen op Tanium voor het maken van belangrijke beslissingen, om efficiënt en effectief te kunnen opereren en bestand te zijn tegen verstoringen. 
Meer over Tanium
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.