Workfront benoemt Paige Erickson tot managing director voor Europa

Bewezen talent komt het Europese hoofdkantoor versterken, voor een wereldwijde groeiversnelling

| Workfront | 2 min | 23 juli 2020 18:00
Gewaardeerd
Afbeelding: Paige Erickson, managing director Europa bij Workfront | Copyright: Workfront
Workfront, leverancier van het eerste work management-platform voor bedrijven, kondigt aan dat bestuurslid Paige Erickson, die nu al verantwoordelijk is voor de wereldwijde omzetontwikkeling en partnerstrategie, ook is benoemd tot hoofd bedrijfsvoering voor EMEA: Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Erickson begon in 2016 bij Workfront als senior VP voor de omzetontwikkeling en tekende voor de oprichting van het Workfront Partner Network van in work management gespecialiseerde systeemintegreerders, regionale implementatiepartners en technologiepartners.

Erickson vertegenwoordigt dertig jaar ervaring en heeft een staat van dienst in de samenstelling van en het leiding geven aan wereldwijde teams die topprestaties moeten leveren. Vóór Workfront werkte Erickson voor Sage Software, Billtrust, CA Technologies, BMC Software en IBM.

”Binnen de hoofddirectie is Paige Erickson een hoog gewaardeerd en betrouwbaar baken met een reputatie als verkoopleider en omzetontwikkelaar, en het talent om functie-overstijgende teams te laten excelleren. We vertrouwen haar Europa en onze toonaangevende marktpositie daar dan ook graag toe”, zegt Workfront CEO Alex Shootman.

”Veel toonaangevende wereldbedrijven hebben hun basis in Europa. Vele daarvan moeten nog door de transitie van werk heen, waar Workfront voor staat, om aan lenigheid te winnen en absoluut te worden in de prioritering van werk. Wat dat betreft is de huidige tijd spannend en ik kijk er naar uit daar een bijdrage aan te leveren”, zegt Erickson. ”Ons partnernetwerk in onontbeerlijk om de Workfront-doelstellingen te realiseren en daar blijf ik ook aan werken.”

Ten behoeve van haar nieuwe functie verhuist Paige Erickson van Houston, Texas (VS) naar Workfront’s EMEA-hoofdkantoor in Basingstoke, nabij Londen (VK).

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Workfront

Workfront is de leverancier van het eerste work management-platform in het digitale tijdperk, dat medewerkers doet opbloeien en bedrijven laat floreren. Workfront is er voor de mensen in organisaties en verbindt medewerkersgroepen naadloos met elkaar, terwijl het eenvoudig integreert met bestaande toepassingen en systemen. De mogelijkheid om kritieke succesfactoren te volgen, meten en analyseren, zorgt ervoor dat iedereen dezelfde, heldere doelen dient.
Meer over Workfront

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.