SAP Nederland benoemt Raymond Schröder tot Director General Business & Partner Ecosystem

| SAP | 1 min | 27 juli 2020 13:47
Gewaardeerd
Afbeelding: Raymond Schröder, Director General Business & Partner Ecosystem SAP Nederland | Copyright: SAP
SAP Nederland stelt Raymond Schröder per 1 augustus aan als Director General Business & Partner Ecosystem. Hij treedt tevens toe tot het MT. Raymond Schröder neemt de functie over van Monic van Aarle, die per 1 juli is benoemd tot Director of Sales Industries.

Schröder is 14 jaar werkzaam bij SAP, waar hij de laatste 2,5 half jaar als Hoofd SAP SuccessFactors heeft gewerkt. Hij begon zijn carrière bij SAP als accountmanager in General Business en kreeg daar na 3 jaar een rol als eerstelijns salesmanager. Hierna startte Raymond het Net New Names-team, waar hij van 2012 tot 2016 in de rol van sectordirecteur leiding aan gaf.

Raymond staat bekend om zijn passie voor het bouwen van toekomstgerichte accounts voor het middensegment. Daarnaast heeft hij een bewezen trackrecord in het ontwikkelen van SAP-salestalenten.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

SAPERP

Over SAP

SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.