Rubrik benoemd tot leider in Gartner 2020 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions

| Rubrik | 2 min | 27 juli 2020 14:20
Gewaardeerd
Copyright: Rubrik
Gartner heeft Rubrik uitgeroepen tot leider in het Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions. De leverancier van Multi-Cloud Data Control-oplossingen scoort volgens Gartner het hoogst op de volledigheid van visie met betrekking tot de productportfolio.

"Wij blijven innovatie voor onze klanten stimuleren en geloven dat de erkenning als leider door Gartner het bewijs vormt van ons marktleiderschap. Tegelijkertijd laat het de toegenomen zakelijke vraag naar Rubrik's Cloud Data Management-oplossingen zien", aldus Bipul Sinha, CEO en mede-oprichter van Rubrik. "We blijven toonaangevende oplossingen ontwikkelen voor organisaties en overheden wereldwijd. Op deze manier ondersteunen we organisaties met hun transformatie naar Data-Forward Enterprises, zodat zij hun data gebruiken om bedrijfsresultaten te verbeteren en beter kunnen inspelen op kansen in de markt."

Iedere branche en iedere organisatie staat voor een explosieve groei van data naarmate het softwaregebruik stijgt en cloud-adoptie toeneemt. Met Rubrik's geavanceerde Cloud Data Management-oplossing kunnen organisaties de beschikbaarheid van applicaties vereenvoudigen, snel herstellen van ransomware-aanvallen en gevoelige bedrijfsdata beheren.

Het platform van Rubrik zorgt dat IT-resilience, hybride multi-cloud en automatisering te beheren zijn vanuit één oplossing, in plaats van meerdere tools en processen. Met het platform kunnen organisaties altijd en overal veilig back-ups maken, herstellen, lokaliseren en beheren. Meer dan 2.500 internationale klanten vertrouwen op Rubrik voor het beschermen, automatiseren en beheren van hun applicaties en bedrijfsdata, allemaal in één naadloze structuur dat zich strekt over datacenters en de cloud. Rubrik zorgt daarbij voor eenvoud, snelheid en kostenbesparingen voor organisaties.

Download hier het Gartner 2020 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Rubrik

Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.