Unisys lanceert nieuwe versie Stealth(identity)™ software met beveiligd biometrisch identiteitsmanagement

De software biedt schaalbare, op biometrie gebaseerde authenticatiemogelijkheden voor zowel on-premise als de cloud

| Unisys | 2 min | 28 juli 2020 12:11
Copyright: Unisys
Unisys stelt nieuwe versies van haar biometrische identiteitsmanagementsoftware, Unisys Stealth(identity)™ Software-as-a-Service (SaaS) 2.0 en Stealth(identity) 2.7, beschikbaar. Stealth(identity) biedt hoge schaalbaarheid, flexibele biometrische authenticatie en sterke beveiliging. De SaaS-oplossing zorgt ervoor dat de beveiligingsopties zowel on-premise als in de cloud beschikbaar zijn. De software verbetert de bescherming tegen identiteitsfraude door op meerdere fysieke en digitale kanalen de identiteit van een individu vast te stellen.

Veilige en gebruiksvriendelijke authenticatie

Stealth(identity) vereenvoudigt het beveiligingsbeleid en werkt met bestaande infrastructuren, wat leidt tot een lagere total cost of ownership. Bovendien ondersteunt de software ook single sign-on mogelijkheden bij bijvoorbeeld bank-, e-commerce- en transportapplicaties die biometrische authenticatie vereisen. Stealth(identity) SaaS ondersteunt gedrags-, gezichts-, vingerafdruk-, stem- en irisherkenning. In combinatie met andere securityoplossingen is Stealth(identity) een essentieel onderdeel van een zero trust-strategie.

Chris Kloes, vicepresident van Unisys Security Solutions: "Zowel bedrijven als consumenten hebben de afgelopen tijd een balans moeten vinden in het beperken van gezondheidsrisico’s en de snelle verschuiving naar thuiswerken. Tegelijkertijd werden ze geconfronteerd met een enorme stijging van het aantal cyberaanvallen. Als gevolg daarvan is identiteitsmanagement belangrijker dan ooit. Het gebruik van biometrie om identiteiten accuraat te verifiëren, resulteert in een hogere veiligheid en meer gemak. Zodoende geeft Stealth(identity) klanten een eenvoudige, kosteneffectieve manier om identiteitsfraude te bestrijden.”

De biometrische technologie van Unisys vergemakkelijkt authenticatie, niet surveillance. De software is ontworpen om vertrouwen te vergroten en te bepalen of toegang verleend kan worden, of het nu gaat om een gebouw, een vliegtuig of beschermde informatie in de cloud.

Ga voor meer informatie over Stealth(identity) naar http://www.unisys.com/stealthid.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Unisys

Unisys (NYSE: UIS) is een wereldwijd opererend technologiebedrijf dat krachtige beveiligingsoplossingen bouwt voor de meest veeleisende bedrijven en overheden ter wereld. Unisys biedt onder meer beveiligingssoftware en -diensten, hulp bij digitale transformatie van de werkplek, industriële applicaties en diensten en innovatieve softwarebeheeromgevingen voor grootschalig zakelijk gebruik.
Meer over Unisys

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.