Vraag naar identiteitsbeheer stimuleert toename van Auth0-partners

PwC Duitsland, NTT DATA en Softchoice sluiten zich aan bij het wereldwijde Partner Program van Auth0

| Auth0 | 3 min | 28 juli 2020 12:43
Copyright: Auth0
Auth0, het identiteitsplatform voor ontwikkelingsteams, voegt nieuwe partners toe aan het Partner Program. Alleen al in de afgelopen vijf maanden heeft het programma de prestaties van heel 2019 overtroffen. Er zijn meer dan twintig nieuwe Solutions and Technology Partners uit belangrijke regio's toegevoegd en er is uitgebreid naar nieuwe regio's, waaronder Azië-Pacific, om te voldoen aan de groeiende vraag naar digitaal identiteitsbeheer.  
 
Nu de wereld steeds meer went aan 'het nieuwe normaal', zorgen de ontwikkeling van nieuwe applicaties en digitale transformatie voor continue groei van het Partner Program van Auth0. Tegenwoordig vereist 83% van de applicaties verificatie, zoals aanmelden (registreren), inloggen, en functionaliteit voor beveiliging en compliance om gebruikersidentiteiten te beschermen. Channelpartners spelen een primaire rol bij het steunen van organisaties om identiteitsbeheer te implementeren op een manier die werkt binnen hun architectuur. Zo kunnen ze applicaties sneller op de markt brengen en zich richten op hun kernwaardepropositie voor klanten.  
 
Auth0 komt tegemoet aan de wereldwijde vraag naar identiteitsbeheer met nieuwe partnerschappen in belangrijke regio's, waaronder: 
  • Cognizant (Nasdaq: CTSH) – Internationale professionele dienstverlener gericht op digitale transformatie 
  • NTT DATA (TSE: 9613) – Internationale IT-dienstverlening en de eerste GSI-partner van Auth0 in Japan 
  • Abacus – Pionier van diensten voor bedrijfstransformatie in MENA en Groot-Brittannië 
  • PwC Duitsland – Toonaangevende organisatie voor auditing en consultancy in Duitsland 
  • Idento – Toonaangevende consultancy op het gebied van identiteits- en toegangsbeheer en de eerste partner van Auth0 in Frankrijk 
  • Softchoice – Een van de grootste dienstverleners op het gebied van IT-oplossingen en managed services in Noord-Amerika 
  • OSC Korea – Specialist in digitale transformatie en de eerste strategische partner van Auth0 in Zuid-Korea 
Thomas Hammer, Open Banking-expert bij PwC Duitsland: "Met snelle innovatie langs de waardeketen van identiteit, zijn flexibele oplossingen voor authenticatie, verificatie en federatie van identiteiten essentieel voor gemakkelijke en veilige klantervaringen.” 

Maximilian Harmsen, Digital Identity Leader bij PwC Duitsland voegt toe: “Vooral met de toenemende aanwezigheid van identiteitsecosystemen is het belangrijk voor bedrijven om interoperabele, naadloze en gebruiksvriendelijke identiteitservaringen te bieden die een toegevoegde waarde zijn voor hun klanten in plaats van een obstakel.” 

Ook heeft Auth0 technologie-integraties gelanceerd met grote spelers, inclusief Amazon EventBridgeMicrosoft Azure Event Grid, en Datadog, en heeft het zijn partnerschap met Amazon Web Services (AWS) uitgebreid, inclusief de recente selectie als AWS Security Competency Partner voor beveiliging en technische expertise. 

Bill Lapcevic, VP van Business Development bij Auth0: "De duidelijke toename van de vraag naar identiteitsbeheer is een ongelooflijke katalysator geweest voor het creëren van waardevolle partnerschappen met toonaangevende bedrijven wereldwijd. Klanten ervaren de grootste waarde als ze de nauwe relaties die ze hebben met onze wederzijdse partners en de toonaangevende identiteitsoplossing van Auth0 combineren. Onze partnerrelaties vergroten ons vermogen om nieuwe gebieden en regio's te bereiken aanzienlijk. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken om Auth0 te implementeren en hun klanten te helpen het directe voordeel te ervaren van een identiteits- en verificatieoplossing die is ontworpen om de geleidelijke toevoeging van nieuwe mogelijkheden en functionaliteit mogelijk te maken."  

Ga voor meer informatie over het Auth0 Partner Program naar https://auth0.com/partners.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Auth0

Auth0 is een identiteitsmanagementplatform voor appbouwers, en de enige identiteitsoplossing die nodig is voor op maat gemaakte applicaties. Missie van het bedrijf is het beschermen van identiteiten wereldwijd, zodat innovators kunnen blijven innoveren. Auth0 biedt de eenvoud, schaalbaarheid en expertise om identiteiten te schalen en beschermen in elke applicatie, voor elke doelgroep. Auth0 beveiligt elke dag vele logins. Zo biedt het bedrijven het vertrouwen om betrouwbare en eersteklas digitale ervaringen aan te bieden aan hun klanten wereldwijd.
Meer over Auth0

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.