Panduit introduceert Network Infrastructure Solutions Catalogue

| Panduit | 1 min | 01 augustus 2020 11:13
Afbeelding: De Network Infrastructure Solutions Catalogue | Copyright: Panduit
Panduit heeft de Network Infrastructure Solutions catalogus uitgebracht voor netwerken in datacenters, kantoren en industriële locaties. Deze bevat oplossingen voor een betrouwbare en flexibel schaalbare fysieke infrastructuur. Het is tevens een planningsmiddel voor bedrijven om de kantoortoepassingen en industriële processen te verbinden, gebaseerd op componenten die voldoen aan de recentste marktstandaarden.

De nieuwe 350 pagina’s catalogus helpt klanten te voldoen aan alle IT-vereisten en bredere technische uitdagingen, gerelateerd aan koper- en glasvezelbekabeling. Gebaseerd op de compactste Cat 6A-kabel, audio-/videosystemen, industriële netwerkcomponenten, zonebekabeling, patchkasten/-racks, intelligente stroomvoorziening (met PDU’s en PoE extenders) en een breed assortiment producten voor kabelmanagement.  

De uitbreiding van intelligente gebouwinfrastructuren naar industriële toepassingen vereist kennis over de meest effectieve oplossingen voor een groot aantal netwerkeisen. De nieuwe Network Infrastructure Solutions Catalogue is door infastructuurontwerpers, netwerkengineers en installateurs te raadplegen als een referentiekader. De catalogus bevat namelijk ook gedetailleerde beschrijvingen en illustraties van de beschikbare oplossingen, installatie-adviezen en informatie over de compliancy met marktstandaarden.

Panduit levert ook voorgeconfigureerde systemen om zowel de implementatietijd als -kosten op locatie te reduceren. Vanuit regionale fabrieken en distributiecentra is Panduit in staat om de kwaliteit te waarborgen en de supply-chain handelingen te verminderen, waardoor veel producten snel leverbaar zijn.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Panduit

Al sinds 1955 staan nieuwsgierigheid en passie voor probleemoplossing centraal in de bedrijfscultuur van Panduit. Met deze ingesteldheid helpen wij bedrijven hun doelstellingen te verwezenlijken en hun succes in de markt uit te bouwen. Panduit ontwikkelt vooruitstrevende oplossingen voor de fysieke, elektrische en netwerkinfrastructuur, die doorheen het hele bedrijf ingezet worden, van datacenter tot telecomruimte en van desktop tot fabrieksvloer.
Meer over Panduit

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.