NETGEAR Armor™ beschikbaar op WiFi 6-routers en mesh-systemen voor bescherming internet in huis

Alle aangesloten apparaten in huis beschermd voor meer gemoedsrust en veiligheid

| NETGEAR | 2 min | 01 augustus 2020 11:52
Copyright: NETGEAR
NETGEAR®, de toonaangevende leverancier van WiFi 6-producten, kondigt aan dat de geavanceerde cyberbeveiliging, NETGEAR Armor™ powered by Bitdefender®, nu beschikbaar is op Orbi WiFi 6 mesh-systemen en een aantal NETGEAR WiFi 6-routers.

Tegenwoordig zijn bijna alle apparaten in en om het huis met het internet verbonden. Soms zijn deze producten op zichzelf niet goed beveiligd, wat risico’s voor het hele huis met zich meebrengt. NETGEAR Armor™ beschermt apparaten die aangesloten zijn op het internet onbeperkt tegen online bedreigingen, zowel thuis als onderweg. Het netwerk wordt daardoor actief beschermd tegen cyberbedreigingen, waaronder trojans, ransomware, adware, spyware en phishing. Frauduleuze websites die proberen financiële gegevens te stelen, zoals wachtwoorden of creditcardnummers, worden automatisch geblokkeerd, evenals kwaadaardige links in browsers, e-mails of apps.

De meerlagige cybersecurityoplossing werkt met de bekroonde antivirus-, anti-malware- en gegevensbeschermingssoftware van Bitdefender en is beschikbaar in NETGEAR Orbi Mesh WiFi-systemen en Nighthawk WiFi-routers. NETGEAR Armor™ beschermt Internet of Things (IoT)-producten, Smart tv's, slimme thermostaten, mobiele telefoons, computers, tablets en andere slimme apparaten.

"Langzaam maar zeker komen we er achter hoe afhankelijk we zijn van onze verbinding met het internet en dat dit online bedreigingen van kwaadwillenden met zich meebrengt. In 2018 nam NETGEAR de strategische beslissing om klanten te helpen zich te wapenen tegen online bedreigingen. Dit doen we door de beste netwerkbeveiliging te bieden via ons partnerschap met Bitdefender”, zegt David Henry, senior vice president voor Connected Home Products bij NETGEAR. "Met NETGEAR Armor™ kun je er zeker van zijn dat ieder thuisnetwerk en alle aangesloten apparaten veilig zijn, zowel thuis als onderweg”.

Details

NETGEAR Armor™ is gratis voor een proefperiode van 30 dagen. Na de proefperiode is een jaarabonnement vanaf $69,99 USD vereist.

Met BitDefender VPN worden verbindingen beveiligd en gecodeerd, en worden online activiteiten privé gehouden, zelfs als iemand zich op een onbeveiligd openbaar netwerk bevindt. NETGEAR Armor™-klanten kunnen hun VPN upgraden tot 200 MB gecodeerd dataverkeer per dag per apparaat met een extra jaarabonnement van $39,99 USD.

Beschikbaarheid

NETGEAR Armor™ is is te gebruiken met de mobiele app van Orbi of Nighthawk voor Apple iOS- of Android-toestellen en nu beschikbaar voor Orbi WiFi 6 Mesh System (modellen: RBK 752, 753 852 en 853) en de volgende WiFi 6-routers: Nighthawk Tri-Band AX12 (Model: RAX200), Nighthawk AX12 (Model: RAX120), Nighthawk AX8 (Model: RAX80), Nighthawk AX6 (Model: RAX50) en AX1800 (Model: RAX20 en RAX15). In het derde kwartaal van dit jaar zal NETGEAR Armor naar verwachting ook beschikbaar zijn op Nighthawk WiFi 6 Mesh Systems (MK62/63) via een geautomatiseerde firmware-update.

Bestaande klanten van ondersteunde producten kunnen hun app gebruiken om de firmware te updaten naar de laatste versie en NETGEAR Armor™ te activeren door te klikken op de 'Security' knop.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NETGEAR
NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) is sinds 1996 pionier in geavanceerde netwerktechnologieën voor huizen, bedrijven en serviceproviders over de hele wereld en leidt de sector met een breed scala aan bekroonde producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren. NETGEAR wil mensen in staat stellen samen te werken en verbinding te maken met een wereld van informatie en entertainment en is toegewijd aan het leveren van innovatieve en geavanceerde verbonden oplossingen, variërend van mobiele en cloudgebaseerde diensten voor verbeterde controle en beveiliging, tot slimme netwerkproducten, video via Ethernet voor Pro AV-applicaties en performance gaming routers om online gameplay te verbeteren.
Meer over NETGEAR
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.