Palo Alto Networks introduceert grootste en meest omvangrijke Security Orchestration Marketplace

Cortex XSOAR Marketplace stelt organisaties in staat om innovaties op het gebied van orkestratie, aangedragen door een ecosysteem van experts, te ontdekken en te delen

| Palo Alto Networks | 2 min | 05 augustus 2020 11:27
Afbeelding: Cortex XSOAR orchestration screenshot | Copyright: Palo Alto Networks
  • Nieuwe content packs zullen beschikbaar zijn van introductiepartners zoals Code42, Google Chronicle, Illusive, Recorded Future, RiskIQ, SafeBreach, Sixgill, Tufin en Wipro.
  • Palo Alto Networks sponsort de grootste SOAR hackathon ooit, die loopt van 4 augustus tot 29 september en $60,000 aan prijzen toekent.
Palo Alto Networks, de wereldwijde leider op het gebied van cybersecurity, introduceert vandaag een marktplaats voor Cortex™ XSOAR, haar uitgebreide beveiligingsorkestratie-, automatiserings- en responsplatform dat beveiligingsteams de mogelijkheid geeft om de beveiligingsactiviteiten binnen hun gehele onderneming te vereenvoudigen en te harmoniseren.

De toevoeging van de Cortex XSOAR Marketplace vergroot het vermogen van klanten om automatisering in hun hele organisatie te ontdekken, te delen en er meer gebruik van te maken. De marktplaats stelt hen in staat om gebruik te maken van een uitgebreide community van industrie-experts om te helpen om hun grootste uitdagingen op het gebied van beveiligingsautomatisering met vertrouwen op te lossen door content packs te kiezen die strenge kwaliteits- en veiligheidscontroles hebben ondergaan door Palo Alto Networks en beoordeeld zijn door onze klanten.

“Samenwerking binnen de cybersecurity-community is van cruciaal belang voor de verdediging tegen geavanceerde aanvallen. Als organisaties best practices, tools en procedures delen, profiteert iedereen hiervan”, zegt Jon Oltsik, senior principal analist en fellow bij de Enterprise Strategy Group (ESG). "SOAR-systemen integreren en automatiseren al belangrijke processen en technologieën, en nu kan de Cortex XSOAR Marketplace de waarde van de SOAR-platform-community vergroten door het voor iedereen effectiever te maken."

"Cortex XSOAR stelt onze klanten in staat complexe beveiligingsproblemen op te lossen en optimaal te profiteren van hun bestaande investeringen in beveiligingstechnologie", zegt Slavik Markovich, senior vice-president productbeheer, Cortex XSOAR bij Palo Alto Networks. "Nu, met de nieuwe Cortex XSOAR Marketplace, kunnen onze klanten gebruikmaken van experts uit de industrie en de kracht van de community om hun moeilijkste beveiligingsvraagstukken te helpen oplossen."

Cortex XSOAR Marketplace wordt gelanceerd met content packs van vele toonaangevende cybersecurity providers, die meer dan 450 bestaande integraties ondersteunen die momenteel beschikbaar zijn voor klanten.

Palo Alto Networks nodigt experts uit om nieuwe orkestratie-playbooks te ontwikkelen tijdens ‘s werelds grootste SOAR hackathon: Automation Rising 2020. Meld je aan voor deze virtuele competitie en ontwikkel innovatieve nieuwe orkestratie playbooks voor de Cortex XSOAR Marketplace. De wedstrijd loopt van 4 augustus tot 29 september en heeft $60,000 aan prijsgeld. Bezoek www.automationrising.devpost.com om te beginnen met ontwikkelen.

Voor meer informatie:

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Palo Alto Networks
Palo Alto Networks als leverancier op het gebied van cyberbeveiliging geeft de cloud-centric toekomst vorm met technologie die de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Onze missie is om de cybersecuritypartner bij uitstek te zijn en onze digitale manier van leven te beschermen. We helpen de grootste beveiligingsuitdagingen ter wereld aan te pakken met continue innovatie die de nieuwste doorbraken in kunstmatige intelligentie, analyse, automatisering en orkestratie grijpt. Door een geïntegreerd platform te leveren en een groeiend ecosysteem van partners te versterken, lopen we voorop bij het beschermen van organisaties via clouds, netwerken en mobiele apparaten. Onze visie is een wereld waar elke dag veiliger en veiliger is dan de vorige.
Palo Alto Networks, en het Palo Alto Networks-logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of servicemerken die hierin worden gebruikt of genoemd, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Palo Alto Networks
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.