InterSystems introduceert certificeringsprogramma voor HealthShare HealthConnect en InterSystems IRIS

Organisaties en individuen kunnen zich certificeren met de datatechnologie van InterSystems met nieuw certificeringsprogramma

| InterSystems | 2 min | 07 augustus 2020 11:25
Gewaardeerd
Copyright: InterSystems
InterSystems introduceert het InterSystems Certification Program. Het nieuwe programma is de laatste toevoeging aan de ‘Learning Services’ die de leverancier van creatieve datatechnologie al langer biedt.

Na afronding van het InterSystems Certification Program, krijgen zowel individuen als organisaties een bewijs van bekwaamheid met de verschillende producten en diensten van InterSystems. Zij moeten voor de certificaten de nodige examens en toetsen doorstaan. Als er aan alle criteria worden voldaan en één of meerdere examens zijn doorstaan, ontvangen zij een InterSystems Certification Badge. Deze kunnen op persoonlijke social media-pagina’s en websites weergegeven worden.

Daarnaast erkent het InterSystems Certification Program organisaties die vier of méér gecertificeerde medewerkers in dienst hebben. Het certificaat garandeert klanten dat zij in zee gaan met organisaties die aan de hoge kwaliteitsstandaard van InterSystems voldoen.

“Onze partners moeten vooroplopen en up-to-date zijn met de laatste technologische innovaties”, vertelt James Kantor, Certification Manager bij InterSystems. “Dat kunnen individuele medewerkers zijn die een nieuwe taak of opdracht krijgen, maar ook bedrijven die een nieuwe samenwerking met klanten afsluiten. Door hun expertise en kunde aan te tonen met deze certificaten kunnen deelnemende werknemers en organisaties de concurrentie voorblijven.”

Momenteel biedt InterSystems twee certificaten aan: HealthShare® Health Connect HL7® InterFace Specialist en InterSystems IRIS® Core Solutions Developer Specialist, met méér certificaten op komst. Examens voor het certificatenprogramma vinden plaats via een beveiligde internetverbinding op een door de deelnemer bepaald tijdstip. Kandidaten kunnen daardoor aan de examens deelnemen waar en wanneer zij het wensen.

Voor méér informatie over InterSystems Learning Services en het InterSystems Certification Program, kijk op de website.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over InterSystems

InterSystems is de drijvende kracht achter de belangrijkste IT-toepassingen voor de gezondheidszorg, bedrijven en overheden. De oplossingen van InterSystems zorgen ervoor dat klanten realtime en op een veilige manier toegang hebben tot belangrijke data die ze nodig hebben om hun taken uit te voeren. Data waarmee ze verbinding kunnen maken, die ze kunnen delen en waar ze inzichten uit kunnen halen.
Meer over InterSystems

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.