Equinix wordt Google Cloud Premier Partner

Samenwerking maakt vlotte migratie van zakelijke workloads naar de cloud mogelijk

| Equinix | 1 min | 07 augustus 2020 17:21
Gewaardeerd
Copyright: Google
Equinix kondigt vandaag aan dat het een Google Cloud Premier Partner is geworden. Dankzij deze samenwerking kunnen organisaties gemakkelijker belangrijke workloads verbinden en verplaatsen naar Google Cloud.

IT-strategieën evolueren wereldwijd steeds meer richting hybride multicloud-oplossingen. Organisaties kunnen hierdoor gebruik maken van de flexibiliteit en schaalbaarheid van deze architecturen. Equinix biedt directe interconnectie voor organisaties die in verschillende markten actief zijn. Zo verbeteren zij hun wereldwijde bereik en maken zij naadloos verbinding met belangrijke klanten, partners en leveranciers. Klanten die gebruik maken van de interconnectiediensten van Equinix profiteren straks van ondersteuning bij de configuratie van hun telecom- en service-architectuur, wat een versnelde digitale transformatie mogelijk maakt.

De combinatie van Equinix Cloud Exchange Fabric® (ECX Fabric®) en Google Cloud Interconnect-services biedt flexibelere en schaalbare hybride multicloud-services om de digitale transformatie en bedrijfsgroei verder te ondersteunen. De integratie van Equinix SmartKey® en Google Cloud External Key Manager (EKM) biedt klanten veilige services voor opslag, codering en tokenization om prestaties te verbeteren en risico's aan te pakken. Het ondersteunt ook governance- en compliance-eisen aan de digitale edge, dicht bij cloud- en telecomproviders.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (4 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Equinix

Equinix, Inc. (NASDAQ: EQIX), verbindt toonaangevende bedrijven en overheden overal ter wereld rechtstreeks met hun klanten en partners in datacenters met de grootste keuze in netwerken. Equinix brengt bedrijven samen om nieuwe groeimogelijkheden te realiseren en hun organisatie, IT- en cloudstrategieën te versnellen. In de hedendaagse digitale economie, waar zakelijke businessmodellen steeds afhankelijker zijn van elkaar, is interconnectie essentieel voor succes. Equinix exploiteert het enige wereldwijde interconnectieplatform. Dit creëert constant nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en overheden die op deze manier bij elkaar worden gebracht.
Equinix and IBX are registered trademarks of Equinix, Inc. International Business Exchange is a trademark of Equinix, Inc.
 
Meer over Equinix

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.