Winvision versterkt Leadership Team met Raymond van Ham en Mike van Zandwijk

| Winvision | 2 min | 11 augustus 2020 12:18
Gewaardeerd
Afbeelding: Mike van Zandwijk, Technology Development Manager Winvision
Innovatieve IT-dienstverlener Winvision heeft per 1 juli haar Leadership Team (WLT) uitgebreid. Raymond van Ham (46) is aangesteld als Business Development Manager en Mike van Zandwijk (43) als Technology Development Manager. Zowel Van Ham als Van Zandwijk zijn al lange tijd werkzaam bij Winvision en hebben meerdere rollen bekleed. Met de uitbreiding van het WLT zorgt Winvision voor maximale focus op innovatie en de ontwikkeling van proposities die aansluiten op de behoeften van klanten.

Op 1 april 2014 startte Raymond van Ham als Key Accountmanager bij Winvision. Na ruim zes jaar in dienst te zijn, maakt hij nu de stap naar het WLT. Volgens Raymond is zijn functie een goede stap om de ambitie van Winvision te realiseren: succesvol, samen en mensgericht innoveren. Raymond van Ham: “Het is mijn ambitie om Winvision en onze klanten nog succesvoller te maken. Om dit te bereiken, innoveren wij samen met onze klanten. Onze focus ligt op mensgericht partnerschap in digitale dienstverlening.”

Mike van Zandwijk is 1 mei 2008 gestart bij Winvision als Senior Consultant en heeft sindsdien diverse rollen bekleed. Van Zandwijk over zijn nieuwe stap: “In de afgelopen twaalf jaar heb ik Winvision zien uitgroeien tot een innovatieve, mensgerichte partner voor haar klanten. Samen met ons team, klanten en partners wil ik een verschil maken. Technologie wil ik meerwaarde laten opleveren in de praktijk, en zo mooie, innovatieve maatschappelijke projecten tot een succes maken.”

Ook Anita van Dekken, Algemeen Directeur bij Winvision, is enthousiast over deze benoemingen: “Beide heren hebben zich de afgelopen jaren bewezen. Winvision is met deze benoemingen klaar om te groeien in wat wij het liefste doen; samen innoveren met onze klanten, door middel van projecten die een verschil maken voor de maatschappij.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Redelijk (5 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Winvision

Over Winvision

Winvision helpt organisaties om slimmer samen te werken en beter te presteren. Winvision verbindt strategie met innovatieve, datagedreven en praktische ICT-oplossingen. In samenwerking met haar klanten bouwen en integreren ze digitale technologie om medewerkers efficiënter en slimmer te laten communiceren en samenwerken. Daarnaast ligt de focus op het versimpelen en automatiseren van processen. Het doel is om met slimme ICT bij te dragen aan de digitale transformatie en het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen. Winvision is onderdeel van Odin Groep.
Meer over Winvision

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.