Exact sluit partnerschap met VendorLink

Softwarecombinatie maakt verbetering van leveranciersrelatie en inkoopbeleid mogelijk.

| Exact | 2 min | 22 november 2019 13:24
Exact en VendorLink hebben een partnerschap gesloten. VendorLink biedt online leveranciersmanagementsoftware die inzicht geeft in alle informatie van een leverancier. Deze software is geïntegreerd met de financiële software van Exact, wat verbetering van de leveranciersrelatie en van het inkoopbeleid mogelijk maakt. 

De software van VendorLink is geschikt voor organisaties met een jaarlijks inkoopvolume vanaf 5.000 facturen. Ook organisaties die te maken hebben met bepaalde aanbestedingsverplichtingen, verantwoordingsverplichtingen of organisaties die moeten voldoen aan bepaalde certificering, kunnen dit met behulp van de VendorLink software beter handhaven.

Zicht op performance

Dankzij integratie met de financiële software van Exact kunnen gegevens uit beide pakketten worden gecombineerd en aangevuld. Zo ontstaat zicht op de performance van de leverancier. Op basis daarvan zijn inkoopcondities en samenwerking te verbeteren en besparingen op inkoop te realiseren.

Geïntegreerde oplossing

Met Exact Purchase to Pay en Exact Expense Management wil de softwareleverancier klanten ondersteunen met het vereenvoudigen van inkoopprocessen en inzicht geven in hun uitgaven en inkoopverbeteringen. Het product van VendorLink haalt data uit de software van Exact en zorgt ervoor dat ondernemingen inzicht krijgen in de verbetermogelijkheden van het inkoopproces, de samenwerking met leveranciers en het optimaal gebruik maken van inkoopcontracten.

“Door het partnership met VendorLink bieden we een geïntegreerde oplossing voor inkoop- en contractmanagement, leveranciersbeoordeling en financiële administratie. Vooral organisaties in de overheid, zorg en educatie profiteren van deze combinatie”, aldus Wolter Rebergen, Principal Commercial Product management en Strategy bij softwarebedrijf Exact.

Maarten de Ru, COO van VendorLink: “Voor zo’n 750 organisaties die hun financiële administratie beheren met Exact is VendorLink een interessante toevoeging. Ook als organisaties inkoopsoftware gebruiken, biedt VendorLink toegevoegde waarde doordat het eenvoudig inzicht geeft in de leveranciersrelatie en verbetermogelijkheden. Het partnership biedt mooie kansen voor zowel VendorLink als Exact.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Exact
Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.