StarlingX Open Source Community lanceert release 4.0 en verbetert security door verdere integratie met Kata Containers

Groeiende StarlingX-community levert 4.0-release, uitbreiding van productie-use cases voor Edge Computing en IoT-platform

| StarlingX | 1 min | 11 augustus 2020 14:17
Afbeelding: Het StarlingX platform | Copyright: StarlingX
Het open source edge computing- en IoT-cloudplatform dat is geoptimaliseerd voor toepassingen met lage latentie en hoge prestaties dat open source-projecten combineert, waaronder Ceph, OpenStack en Kubernetes, is vandaag beschikbaar in release 4.0. Naast vele nieuwe integraties, verhoogt StarlingX 4.0 de beveiliging in edge-omgevingen door Kata Containers te ondersteunen als een containerruntime en door toevoeging van Active Directory-integratie voor Kubernetes API's voor verbeterde authenticatie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over StarlingX
StarlingX is het open source edge computing- en IoT-cloudplatform dat is geoptimaliseerd voor toepassingen met lage latentie en hoge prestaties. Het biedt een schaalbare en zeer betrouwbare edge-infrastructuur, getest en beschikbaar als complete stack. Toepassingen zijn onder meer industriële IoT, telecom, videolevering en andere use-cases met ultralage latentie. StarlingX zorgt voor compatibiliteit tussen diverse open source-componenten en biedt unieke projectcomponenten voor onder meer foutbeheer en servicebeheer om een hoge beschikbaarheid van gebruikerstoepassingen te garanderen. StarlingX is de codebasis die klaar is voor implementatie voor edge-implementaties in schaalbare oplossingen. Het project wordt ondersteund door de OpenStack Foundation.
Meer over StarlingX
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.