CyberArk voor tweede keer leader in Gartner Magic Quadrant voor Privileged Access Management

| CyberArk | 2 min | 11 augustus 2020 15:30
Copyright: CyberArk
CyberArk is in het Gartner 2020 Magic Quadrant for Privileged Access Management benoemd tot ‘leader’ op het gebied van zowel visie als de manier waarop die visie tot uitvoering wordt gebracht. Het is het tweede opeenvolgende jaar dat CyberArk voorop gaat in deze markt.

CyberArk levert de meest uitgebreide oplossingen voor het beschermen van privileged accounts, inloggegevens en secrets, ongeacht of dit menselijke gebruikers, applicaties of machines zijn, in zowel cloud als hybride omgevingen. Het bedrijf helpt organisaties van alle groottes om risico’s te verkleinen, operationele efficiëntie te vergroten, en veilig technologie en infrastructuur in te zetten zoals cloud, DevOps en process automation.

Nu steeds meer workloads naar de cloud worden gebracht, samenwerkingstools worden ingezet om medewerkers op afstand te faciliteren, en automatisering een verdere vlucht neemt, is het aantal privileged accounts enorm gegroeid. Hierdoor is privileged access management (PAM) belangrijker dan ooit tevoren.

“Het rapport onderschrijft de noodzaak van privileged access management; de markt raakt versneld in een volwassen stadium”, aldus Marianne Budnik, CMO van CyberArk. “De groeiende behoefte aan moderne PAM-strategieën en de tijdlijnen die Gartner geeft in het rapport bewijzen dat we in een belangrijke fase zitten. Bedrijven moeten hun definitie van ‘privileged user’ uitbreiden en de toegang zo goed mogelijk afschermen. Privileged access is een van de meest kritische beveiligingsaspecten; de incidenten van de afgelopen maanden en jaren hebben dat wel uitgewezen.”

Het rapport is te downloaden via https://www.cyberark.com/gartner-mq-pam/.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over CyberArk

CyberArk is het enige security-bedrijf dat gericht is op de meest geavanceerde internetbedreigingen: degene die gericht zijn op het gebruik van privileged accounts om het hart van de onderneming te raken. CyberArk wil aanvallen platleggen voordat ze bedrijven platleggen. Hiertoe beschermen ze bedrijven proactief, voordat aanvallen onherstelbare schade aanrichten.
Meer over CyberArk

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.