Azerion introduceert nieuwe MONOPOLY Poker mobiele app

| Azerion | 2 min | 18 augustus 2020 12:59
Copyright: Azerion
Vandaag kondigt Azerion de wereldwijde lancering van MONOPOLY Poker aan. De nieuwe mobiele app is een combinatie tussen het enorm geliefde merk MONOPOLY en geweldige poker gameplay.

MONOPOLY Poker, dat vanaf vandaag gratis beschikbaar is in de Apple App Store en in Google Play, is een multiplayer Texas Hold’em spel met elementen uit het iconische MONOPOLY-bordspel. De game is gebouwd op de bewezen publishing ervaring van Azerion en leiderschap binnen de sociale poker categorie. De app combineert de lol van een pokerspel met een uniek meta-spel dat spelers meeneemt door het MONOPOLY-bord op zoek naar bonussen. MONOPOLY Poker is geen spel waarin met cash wordt gegokt.

MONOPOLY, onderdeel van Hasbro, is het meest geliefde familiespel ter wereld en wordt gespeeld door meer dan één miljard spelers in 114 landen.

“Dat Hasbro ervoor heeft gekozen om het MONOPOLY-merk aan Azerion te licentiëren toont enorm veel vertrouwen in ons vermogen om games van de hoogste kwaliteit te leveren,” zegt Jur van Teunenbroek, Vice President of Content bij Azerion. “We verwachten dat het MONOPOLY-merk een geweldige pokerervaring zal introduceren bij een heel nieuw publiek.”

“Hasbro is toegewijd aan het creëren van unieke en interessante mobiele spelervaringen die gebaseerd zijn op onze merken”, zegt Mark Blechers, Senior VP, Corporate Strategy & Business Affairs bij Hasbro. “We zijn verheugd dat we het MONOPOLY-merk gelicentieerd hebben aan Azerion om het gratis te spelen MONOPOLY Poker spel toe te voegen aan de MONOPOLY-familie.”

De MONOPOLY-licentie is onderdeel van Azerion’s langetermijnstrategie om meer bekende merken van hoog niveau te licentiëren in het voordeel van de spelers, adverteerders en uitgevers. In de afgelopen maanden is Azerion ook een samenwerking aangegaan met Ajax Esports en Talpa Networks.

De MONOPOLY naam, het logo, het herkenbare ontwerp van het bordspel, de vier hoekvierkanten, de MR. MONOPOLY naam en het karakter, evenals de kenmerkende elementen van het bord- en de speelpoppetjes zijn handelsmerken van Hasbro voor de handel in onroerend goed spel- en speluitrusting. © 1935, 2020 Hasbro. Alle rechten voorbehouden. Gelicentieerd door Hasbro.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Azerion

Azerion is een wereldwijd technologiebedrijf in de media- en entertainmentbranche, met hoofdkantoor in Amsterdam. Honderden miljoenen mensen spelen onze spellen en kijken onze video’s. Adverteerders bereiken met onze technologie enorme publieken en doelgroepen. Uitgevers draaien een topomzet met onze technologie en bereiken een kwaliteits publiek met onze content. Uniek is dat Azerion in al deze groepen werkt. We herkennen synergieën, vinden efficiëntieverbeteringen, en vlechten voor elk van onze gebruikers de beste strengen uit ons aanbod samen.

Azerion: content, bereik, omzet, engagement - een miljoen mogelijkheden.
Meer over Azerion

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.