Ronnie Flex en ASUS geven scholieren energie voor het nieuwe schooljaar

Samenwerking onderstreept de bekende uitspraak ‘doe je best op school’ van Ronnie Flex en laat fans bovendien kans maken op een uniek thuisconcert

| ASUS | 2 min | 18 augustus 2020 13:07
Copyright: ASUS
Ronnie Flex en ASUS bundelen hun krachten om scholieren met frisse energie het nieuwe schooljaar in te laten gaan. Bij aanschaf van een laptop van ASUS, waaronder de splinternieuwe, speciaal voor studenten ontwikkelde Vivobook, krijgt de koper een special edition Ronnie Flex t-shirt én maakt hij of zij kans op een exclusief thuisconcert.

ASUS en Ronnie Flex spelen hiermee in op de behoefte van studenten aan sociaal contact en de behoefte aan het bijwonen van onder andere festivals en concerten, iets wat door de situatie die is ontstaan door het coronavirus erg lastig is. Daarom brengen ASUS en Ronnie Flex een intieme concertervaring bij de fan thuis en uiteraard worden hierbij de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Zo kunnen fans hun favoriete artiest alsnog op een bijzondere manier ontmoeten.

Over de Vivobook-serie

De Vivobook-serie bestaat uit kleurrijke, draagbare laptops die de perfecte balans bieden tussen eigenheid en prestaties. Studenten kunnen zich met deze laptops meer dan ooit kunnen uitdrukken via hun laptop én veeleisende taken moeiteloos uitvoeren dankzij krachtige hardware.

Naast uniek en strak design worden VivoBooks aangedreven door laptopspecificaties, waarmee alle benodigde schoolwerkzaamheden makkelijk kunnen worden uitgevoerd. De snelle processor en goede grafische kaart geven de gebruiker ook de mogelijkheid om zijn creativiteit te uiten, door bijvoorbeeld foto’s en video’s te editen. Tegelijkertijd biedt het scherm, mede dankzij zijn levendige kleuren, alles om inspiratie op te doen en films en series in uitstekende kwaliteit te laten zien.

Meer informatie over de campagne

De actieperiode loopt van 14 augustus 2020 tot en met 6 september 2020. De verzilverperiode loopt twee weken langer door, namelijk van 14 augustus tot en met 20 september 2020. Alle laptops van ASUS doen mee mee met de actie.

Meer informatie over de campagne van ASUS x Ronnie Flex vind je op https://www.asuspromotie.nl.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over ASUS

ASUS is één ’s werelds grootste notebook-verkopers en maker van de bestverkopende, meest geprezen moederborden op de markt. Als marktleider in het digitale tijdperk, ontwerpt en fabriceert ASUS producten die perfect aansluiten bij de behoeftes van een hedendaags huis en kantoor. ASUS biedt een breed portfolio met o.a. moederborden, grafische kaarten, optical drives, displays, desktop PC’s, notebooks, netbooks, servers, multimedia-apparaten, draadloze oplossingen, netwerkapparaten, tablets, smartphones en wearables.
Meer over ASUS

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.